25n
25N
25N

Aprovat el calendari de les Corts: un ple al mes fins a agost i 10 sessions de la comissió de la reconstrucció

Aprovat el calendari de les Corts: un ple al mes fins a agost i 10 sessions de la comissió de la reconstrucció
19/05/2020 -

La Junta de Síndics ha aprovat aquest dimarts el calendari del nou període de sessions de les Corts, reactivat després de l”aturada’ per la pandèmia de coronavirus, que contempla un ple mensual fins al mes d’agost inclusivament i fins a 10 sessions de la comissió per a la reconstrucció social, econòmica i sanitària de la Comunitat Valenciana.

En concret, el calendari d’aquest nou període de sessions abasta des de les tres comissions celebrades la setmana passada, a partir de l’11 de maig, i va fins a la setmana del 3 al 7 d’agost, quan se celebrarà l’últim ple. Segons han informat des de les Corts, el nombre de plens i comissions podria incrementar-se si les condicions sanitàries són propícies i així ho estimara el Comité de Seguretat i Salut del parlament.

Segons el que es preveu, els plens se celebraran sempre els dilluns, dimecres i dijous i tindran lloc els dies 25, 27 i 28 de maig; l5, 17 i 18 de juny; 20, 22 i 23 de juliol; i 3, 5 i 6 d’agost.

En les setmanes sense sessió plenària hi haurà comissions ordinàries els dilluns, dimecres i divendres. El parlament estarà hàbil de 10 a 14 hores, deixant un espai perquè es puga realitzar la neteja i desinfecció.

S’han programat fins a 10 sessions de la comissió per a la reconstrucció post-Covid, que se celebraran els dilluns per norma general i també s’han previst per a algun divendres. Segons el calendari, hi ha dues setmanes en les quals aquesta comissió d’estudi es podrà reunir en dues ocasions.

La seua última trobada està programada per al divendres 17 de juliol ja que segons l’acord pel qual es va constituir el 20 d’eixe mes és la seua data límit de finalització.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + huit =

torrent