25n
25N
25N

Aprovades les bases per a triar la nova Direcció d'À Punt

Aprovades les bases per a triar la nova Direcció d'À Punt
13/11/2019 -

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat aquest dimecres les bases de la convocatòria del concurs per a la Direcció general de la Societat Anònima de mitjan Comunicació (SAMC).

El procediment començarà una vegada es publiquen en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) les bases aprovades, entre les quals s’inclou, entre altres requisits, l’experiència professional en el món de la comunicació en tots els seus àmbits i experiència en la gestió de funcions d’administració, alta direcció, control o assessorament, ha indicat el Consell Rector en un comunicat.

A més, han de conéixer les dues llengües cooficials de la Comunitat Valenciana, i “el context social, cultural, econòmic i polític de la Comunitat Valenciana, així com la normativa aplicable tant a la CVMC com la SAMC”.

Es crearà una Comissió de Valoració integrada per cinc membres del Consell Rector, incloent-hi el president. Les sol·licituds presentades seran analitzades per aquesta comissió, que seleccionarà un màxim de tres persones candidates, que passaran a la segona fase, que consistirà en una entrevista realitzada pel Consell Rector, on hauran d’acreditar els requisits exigits en la convocatòria.

Una novetat respecte al procediment anterior és que el projecte que s’ha d’entregar en la primera fase tindrà una extensió màxima de 10 fulles. Posteriorment, les tres persones que passen a la segona fase disposaran d’un termini de 15 dies per a desenvolupar-lo i entregar un document amb un màxim de 50 fulles.

En la valoració final, el projecte suposarà el 50% i el currículum, juntament amb l’entrevista, un altre 50%.

Finalitzat el procediment, el Consell Rector seleccionarà la persona candidata per una majoria de tres cinquens, la qual haurà de comparéixer davant Les Corts.

“Totes les persones i institucions implicades en aquest procés es comprometran a garantir l’absoluta confidencialitat de totes les dades personals i professionals dels candidats i candidates. A més, es comprometen a mantindre en l’àmbit de la Comissió de Valoració el nom de les persones no seleccionades i a fer públic únicament el nom del candidat seleccionat o la candidata seleccionada”, han assenyalat des del Consell Rector.

D’altra banda, Rosa Agost, la vocal a proposta del Consell de la Ciutadania, i Manuel Camarasa, membre en representació de les organitzacions sindicals de la CVMC, han assistit hui a la seua primera reunió com a membres del Consell Rector.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 6 =