25n
25N
25N

La primera Junta de Govern aprova les bases d’ajudes als afectats per l’incendi de Marxuquera a Gandia

La tramitació es podrà fer de forma telemàtica o a través de l’oficina que s’habilitarà a la planta baixa de l’Ajuntament de Gandia

La primera Junta de Govern aprova les bases d’ajudes als afectats per l’incendi de Marxuquera a Gandia
20/06/2019 -

El vicealcalde i co-portaveu del Govern, Josep Alandete, el també co-portaveu del Govern, José Manuel Prieto i el regidor de Seguretat Ciutadana, Nacho Arnau, han comparegut aquest matí en la primera roda de premsa informativa, després que la primera Junta de Govern local de la legislatura ratificarà el decret de nomenament dels 8 tinents d’Alcaldia que configuraran la junta, juntament l’Alcaldessa, així com el règim de sessions d’aquesta.

Un dels primers acords ha estat també donar celeritat a la licitació de 25 expedients de contractació pendents (aire condicionat del Teatre Serrano i 4 centres socials, transport i recollida d’animals, obres nou Palau de Justícia, instal·lacions temporals a la platja o el parc del Centre Social de Rafalcaid, entre d’altres). En aquest sentit, s’ha delegat en l’anterior responsable de Contractació, fins que s’anomene el nou.

A la Junta de Govern local també s’hi ha aprovat l’expedient de contractació de les Festes de la Mare de Déu del Carme.

La Junta de Govern local ha aprovat les bases reguladores per a la concessió d’ajudes per a realitzar actuacions destinades a pal·liar els danys produïts per l’incendi forestal ocorregut l’agost passat i que va afectar el terme municipal de Gandia. La Generalitat ha establert dues línies d’ajudes complementàries / compensatòries de les d’altres administracions i/o asseguradores privades:
D’una banda, actuacions de restauració en infraestructures cinegètiques i inversions de recuperació i regeneració de sols i paisatges agro-forestals (regadiu, plantacions, etc.), tant públics com privats. S’estableix una quantitat econòmica per hectàrea afectada. El termini de sol·licitud s’inicia a partir de la publicació en el BOP (abans de 15 dies) i finalitza el 16 d’agost.

La segona línia d’ajudes va destinada a pal·liar els danys provocats en béns i infraestructures municipals; danys en instal·lacions, béns i infraestructures agràries o d’altres sectors econòmics diferents del forestal; danys produïts en bens mobles i immobles de persones físiques i jurídiques. El termini de sol·licitud s’inicia a partir de la publicació en el BOP (abans de 15 dies) i finalitza el 30 de setembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent