25n
Orgull
Orgull

Aprovades les ajudes per a obtenir certificats d'idiomes

Aprovades les ajudes per a obtenir certificats d'idiomes
12/04/2019 -

La Junta de Govern Local ha aprovat la convocatòria de les Ajudes «València Activa: Formació Idiomes: Anglés, Francés, Italià, Alemany, Portugués i Xinés 2019», que té com a objectiu el foment de l’obtenció de certificacions d’idiomes en els nivells A2, B1, B2, C1 i C2 de persones empadronades a València i inscrites en els centres Espai Labora. Així ho ha informat la portaveu municipal, Sandra Gómez.

Les ajudes estan destinades a finançar les taxes corresponents a les proves per a l’obtenció dels certificats i diplomes que acrediten la competència en llengües estrangeres. Es podrà sol·licitar subvenció per al pagament de més d’un idioma i més d’una taxa dels nivells indicats.

D’altra banda, la Junta de Govern Local ha aprovat l’inici del procés de consulta a les administracions públiques afectades i persones interessades, en relació al «Pla Especial de Protecció del Nucli Històric Tradicional de Patraix». En aquest sentit se sol·licitarà un informe a l’Oficina Coordinació d’Obres València (OCOVAL) perquè recapten, remeten i coordinen els informes preceptius de les entitats subministradores dels servicis públics urbans que pogueren resultar afectats. També se sotmetrà el pla a informació pública durant un termini de 45 dies.

Finalment, Gómez ha destacat que la Junta de Govern Local ha aprovat l’annex al projecte d’obres d’urbanització al voltant del carrer Ángel de Villena, que inclou actuacions d’adequació de la infraestructura elèctrica. L’actuació incorpora càlculs de camps magnètics i d’instal·lacions posada a terra, així com millores en les característiques del nou transformador contemplat en el projecte per a adequar-lo al moment de la licitació de les obres. El pressupost de l’actuació ascendeix a 258.460,94 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + nou =