25n
25N
25N

El ple aprova la nova estructura organitzativa de l'Ajuntament de Llíria

El Govern municipal tindrà 7 regidors amb dedicació exclusiva o parcial

El ple aprova la nova estructura organitzativa de l'Ajuntament de Llíria
17/07/2019 -

El ple de Llíria va celebrar ahir la sessió per a aprovar la nova estructura organitzativa i règim de dedicacions dels càrrecs públics de l’Ajuntament en esta legislatura.

A més de la dació de compte del nomenament de tinents d’alcalde i delegació de competències anunciades la setmana passada, s’ha acordat la designació dels representants del Consistori en els diferents òrgans col·legiats en els quals hi participa i la creació de les comissions informatives permanents.

Estos òrgans es distribuiran de la següent manera: Comissió informativa de Sostenibilitat, Ordenació del Territori, Emergència Climàtica, Mobilitat, Infraestructures Educatives i Ensenyaments Artístics; Comissió informativa d’Economia Sostenible, Habitatge, Educació en Valors, Polítiques Inclusives, Hàbits Saludables i Especial de Comptes; Comissió informativa de Gestió Cultural, Patrimoni, Turisme, Bon Govern i Modernització; Comissió informativa de Protecció dels Entorns Naturals, Obres i Servicis, Interior, Contractació i Recursos Humans.

D’altra banda, l’Ajuntament comptarà amb quatre regidors amb dedicació exclusiva i tres amb dedicació parcial, a més de quatre llocs de personal eventual, amb les retribucions que s’indiquen en l’annex.

L’alcalde Manolo Civera ha explicat que l’Ajuntament de Llíria “ha adquirit un dimensió de treball major, especialment en algunes àrees, que requerix augmentar el nombre d’edils dedicats en la gestió municipal, una circumstància que també ocorre amb els grups municipals que exercixen les labors de control i fiscalització del Govern, i per primera vegada un dels grups de l’oposició, el Partit Popular, tindran un plaça per a eventuals com van sol·licitar en el ple”.

De la mateixa manera, ha volgut recordar que “estem per davall del nombre de càrrecs públics alliberats que permet la Llei de racionalització i sostenibilitat de l’Administració local, per a un Ajuntament com el de Llíria, que pot tindre fins a 10 regidors amb dedicació exclusiva al 100% i fins a set llocs de treball per a personal eventual”

Igualment, els regidors que no estiguen alliberats cobraran indemnitzacions per assistència a plens, 200 euros; juntes de govern, 60 euros; o comissions informatives, 65 euros.

A més, la sessió plenària va servir per a acordar les dotacions econòmiques mensuals que rebran els grups municipals, que seran de 225 euros fixos més 22,5 euros per edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × un =