25n
25N
25N

Aprovada la contractació dels servicis de conservació i reparació del paviment dels carrers de València

Aprovada la contractació dels servicis de conservació i reparació del paviment dels carrers de València
02/05/2021 -

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha anunciat que la Junta de Govern Local ha aprovat obrir el procediment per a la contractació del servici de conservació, reparació i renovació de l’asfaltat dels carrers de València.

Per a la contractació es convoca un procediment obert, per un import total de 22.000.000 euros, i tindrà una duració de quatre anys, amb una possible ampliació d’un any addicional. Amb aquesta licitació, Sandra Gómez ha assegurat que els pròxims anys “tindrem un servici tan necessari per a la ciutat com és el de manteniment i renovació d’asfaltats i paviments dels carrers de València”. En paraules de la vicealcaldessa, “a més, aquesta mesura d’obra pública reactiva l’ocupació i millora la qualitat urbana, dedicant els recursos als carrers i fent de València un espai i una ciutat més amable, segura i accessible”.

Aquesta actuació s’uneix a l’autorització de la setmana passada de disposar d’una despesa per un import d’1.003.418,73 euros per a la contracta global de reparació, renovació i manteniment de paviments dins de l’aplicació pressupostària d’infraestructures i béns naturals.

D’aquestes actuacions es farà càrrec l’actual adjudicatària del contracte de les obres de reparació, renovació i manteniment dels paviments dels carrers i camins de la ciutat de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 3 =

museo prehistoria