caixa popular

Demà s'aprovarà la rehabilitació de vivendes en el Cabanyal

Demà s'aprovarà la rehabilitació de vivendes en el Cabanyal
08/11/2018 -

La Junta de Govern Local aprovarà demà el Projecte d’Execució de les obres de rehabilitació de l’edifici situat al carrer José Benlliure 194, en el barri de Cabanyal-Cayamelar. L’actuació en l’immoble compta amb un pressupost que ascendeix a 121.907 euros; amb finançament municipal, autonòmic i estatal. L’edifici estarà compost per un habitatge i un baix, que després de la rehabilitació aquest estarà adaptat com a vivenda.

Amb activitats com aquesta, l’Ajuntament segueix amb el seu full de ruta per rehabilitar edificis deteriorats en el barri de Cabanyal-Canyamelar. Les obres estan emmarcades en el programa ARRU (Àrea de Regeneració i Renovació Urbana), cofinançat per la Generalitat, el Ministeri i l’Ajuntament.

La regidora de Vivenda, Maria Oliver, ha destacat que «el nostre compromís amb el Cabanyal continua ferm. On l’anterior equip de govern tenia un pla per a destruir, nosaltres tenim un full de ruta per a reconstruir, rehabilitar, valorar i dignificar els immobles del barri».

L’objectiu de la rehabilitació és dotar els immobles amb les condicions de seguretat, habitabilitat i funcionalitat requerides per llei. Les obres consistiran en la demolició d’elements impropis, millores en les façanes, reparació de cobertes, renovació de xarxa de clavegueram i connexió amb la xarxa de sanejament. A l’interior dels immobles, està previst renovar els palets i revestiments, així com noves instal·lacions de lampisteria, electricitat, gas i ventilació.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × un =

caixa ontinyent
Extra nº 2 - FEBRERO 2019