caixa popular
caixa popular
caixa popular

Aprendre sobre el Canvi Climàtic al Paratge Natural La Costera de Puçol

Aprendre sobre el Canvi Climàtic al Paratge Natural La Costera de Puçol
06/11/2019 -

Aquest dissabte, 9 de novembre, el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord durà a terme una activitat infantil sobre el Canvi Climàtic. La cita serà a La Costera de Puçol, paratge natural municipal on membres de Calderona Viva realitzaran un carrusel de jocs, experiments i manualitats per a conscienciar a grans i xicotets sobre l’Emergència Climàtica que patim. Es tracta de la segona activitat de la campanya «Tardor pel Clima» a La Costera, una iniciativa amb la qual es pretén conscienciar a grans i xicotets sobre l’Emergència Climàtica que vivim.

S’explicaran les causes i les conseqüències del Canvi Climàtic amb un trencaclosques gegant. A més, s’elaboraran diversos experiments per a comprendre aquest fenomen climàtic al llarg del planeta. Els més xicotets podran aprendre jugant quins són energies renovables i quins no ho són; i podran realitzar manualitats amb les quals descobriran quina és la nostra petjada ecològica en el planeta.

El punt de trobada per a aquesta activitat infantil, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, serà l’Aula Multiusos de La Costera (antics polvorins de Riotinto), les 11 hores. Per a participar serà necessari enviar un correu electrònic a info@calderonaviva.com, ja que les places són limitades.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =

programacion rialto
catarroja 2019
massamagrell 25n
medioambiente torrent
amic valencians