25n
25N
25N

Aprendre sobre el Canvi Climàtic al Paratge Natural La Costera de Puçol

Aprendre sobre el Canvi Climàtic al Paratge Natural La Costera de Puçol
06/11/2019 -

Aquest dissabte, 9 de novembre, el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord durà a terme una activitat infantil sobre el Canvi Climàtic. La cita serà a La Costera de Puçol, paratge natural municipal on membres de Calderona Viva realitzaran un carrusel de jocs, experiments i manualitats per a conscienciar a grans i xicotets sobre l’Emergència Climàtica que patim. Es tracta de la segona activitat de la campanya «Tardor pel Clima» a La Costera, una iniciativa amb la qual es pretén conscienciar a grans i xicotets sobre l’Emergència Climàtica que vivim.

S’explicaran les causes i les conseqüències del Canvi Climàtic amb un trencaclosques gegant. A més, s’elaboraran diversos experiments per a comprendre aquest fenomen climàtic al llarg del planeta. Els més xicotets podran aprendre jugant quins són energies renovables i quins no ho són; i podran realitzar manualitats amb les quals descobriran quina és la nostra petjada ecològica en el planeta.

El punt de trobada per a aquesta activitat infantil, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, serà l’Aula Multiusos de La Costera (antics polvorins de Riotinto), les 11 hores. Per a participar serà necessari enviar un correu electrònic a info@calderonaviva.com, ja que les places són limitades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 9 =

Informacion coronavirus