25n
25N
25N

Appvalència informarà sobre l'estat de les platges i ubicarà els servicis a la ciutadania

Appvalència informarà sobre l'estat de les platges i ubicarà els servicis a la ciutadania
01/07/2020 -

L’app municipal AppValència ofereix, des d’aquesta setmana, una nova secció per a informar a la ciutadania sobre l’estat de les platges de València i els servicis disponibles en elles. El regidor d’Agenda Digital, Pere Fuset ha presentat hui aquesta aplicació, que pot descarregar-se gratuïtament per a dispositius Android i iOS, incorpora un nou apartat en el qual es podrà conéixer en temps real l’estat de les platges amb informació actualitzada sobre l’estat de la mar o la qualitat de l’aigua, l’accessibilitat a aquestes, la normativa sanitària pròpia de la lluita contra la COVID-19 així com la que regeix l’accés als lavabos públics.

Coincidint amb el llançament d’aquesta nova secció, disponible tant en versió web com des de la mateixa app, des d’Agenda Digital i en coordinació amb el servici de Platges, també s’ha posat en funcionament una capa en el Geoportal en el qual es geolocalitzen tots els servicis disponibles a les platges de la ciutat. Així, la persona usuària trobarà la ubicació exacta d’elements com les postes sanitàries, les torres de vigilància, zones esportives, banys públics, punts accessibles i passarel·les COVID-19 entre altres.

Per a Pere Fuset, “aquest servici se suma a l’aposta ferma per la digitalització de València, millorant aspectes que afecten el dia a dia de visitants i ciutadania”. El regidor d’Agenda Digital ha recordat que “en temps d’un consum massiu d’internet en dispositius mòbils volem reforçar l’AppValència com una eina per a portar la ciutat en la butxaca”.

Per part seua, el regidor de platges, Giuseppe Grezzi, ha apuntat que “l’ajuntament fa un treball de supervisió continuat perquè les platges de València puguen oferir sempre la seua millor versió i és estupend que ara la ciutadania tinga a la seua disposició aquest instrument que ens ajudarà a preparar la nostra visita a les platges podent valorar pràcticament en temps real tant la bandera que llueix en cada platja, com els servicis que podem gaudir en ella, a més de conéixer qualsevol alerta que puga produir-se, que esperem que en siguen poques”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =

CCCC
activem alfafar