25n
25N
25N

AppValència es renovarà per a millorar la qualitat de vida i la participació ciutadana

Les característiques innovadores de la renovada AppValencia facilitaran encara més la comunicació directa entre l’administració i el ciutadà

AppValència es renovarà per a millorar la qualitat de vida i la participació ciutadana
05/11/2016 -

La AppValència, que inicialment va ser desenvolupada íntegrament per tècnics municipals per a les principals plataformes mòbils, i que compta amb diferents guardons a nivell nacional, renova el seu disseny i usabilitat per a fer-la més intuïtiva, amigable i participativa a través de la seua integració amb les principals xarxes socials.

La nova AppValencia millorarà la comunicació personalitzada ciutadà-ajuntament perquè este dispose en temps real de tota la informació del seu interés i puga convertir-se en un actor actiu en la millora de la ciutat. AppValència estarà disponible en els principals idiomes i accessible des dels principals dispositius mòbils, incloent-hi smartwatches.

AppValència incorporarà més de 100.000 elements georefenciats i informació en temps real com l’ocupació de punts de lloguer de bicicletes, estat del trànsit, pròximes arribades d’autobús, parades de taxi, places lliures en aparcaments, gasolineres més barates, contenidors per a piles o oli usat més propers, activitats culturals, Falles, tràmits municipals, etc.

La iniciativa AppValència, premi a la “millor App Pública 2015”, s’emmarca en l’Estratègia 2020 del consistori i en el Pacte Local per la Innovació, que té entre els seus objectius “aconseguir que València es considere una ciutat smart, més sostenible, tecnològica, connectada, social, participativa i que cada dia oferix una major qualitat de vida”.

Una vegada llançada la nova AppValència es realitzaran diferents accions de difusió i comunicació perquè ciutadans i visitants puguen utilitzar-la gratuïtament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 12 =