25n
25N
25N

Apparella't, l'app estrella per a millorar el teu nivell de valencià

Amb més de 10.000 descàrregues, Apparella’t és utilitzada per persones de tot el món que busquen perfeccionar el valencià

Apparella't, l'app estrella per a millorar el teu nivell de valencià
23/05/2020 -

La diuen ‘el Tinder de la llengua’. I és que tan sols fent match, pots iniciar una conversa per a millorar el teu nivell de valencià. L’app Apparella’t celebra el seu primer aniversari superant les 10.000 descàrregues, i amb milers de persones usuàries que busquen una plataforma per a començar a practicar el valencià de manera ràpida i senzilla. Impulsada per la Plataforma per la Llengua, aquesta aplicació mòbil, compatible per a Android i iOS, permet trobar parella lingüística per a millorar el teu nivell.

Les persones usuàries es divideixen en aprenentes i ensenyants. A partir ací, tan sols hauràs de triar qui vols que siga el teu ensenyant virtual i, si ell o ella també et tria, haureu fet un apparellat. Sens dubte, es tracta d’una forma còmoda per a practicar la llengua, en l’horari que més s’adapte a les vostres preferències, i, a més, completament gratis i des de casa. A més, la plataforma també posa a la vostra disposició diferents materials de suport per a ajudar-vos durant les trobades, com material didàctic, jocs de paraules i passatemps o lectures per a iniciar una conversa.

Coincidint amb el confinament, l’aplicació ha experimentat un creixement molt significatiu d’usuaris que han decidit aprofitar aquest temps per a millorar el valencià des del mòbil. De fet, en tan sols dues setmanes, Apparella’t ha sumat 200 noves descàrregues – una xifra quatre vegades superior a la mitjana setmanal – augmentat, així, en 150 les persones que s’han unit a aquesta nova manera de practicar el valencià.

Però, a més, la Plataforma per la Llengua llança el repte de trobar una #parella2punt0. I és que un dels objectius finals d’Apparella’t és que, després de contactar i intercanviar missatges amb la teua parella lingüística a través de l’aplicació mòbil, es puga fer un pas més en aquesta experiència d’aprenentatge utilitzant altres eines que faciliten l’intercanvi de coneixements lingüístics. Així, sempre de manera voluntària, es pot optar per videotelefonades o converses cara a cara que ajuden a aconseguir una major fluïdesa en la pràctica de l’idioma.

Apparella’t va sorgir de la necessitat de comptar amb una plataforma que facilitara l’aprenentatge del valencià. Gràcies als donatius de més de 200 mecenes, va ser possible tirar avant aquest projecte. Un any més tard, l’èxit aconseguit ha demostrat que aquesta app era necessària. Les nostres formes de comunicació han canviat i, cada vegada més, es busquen alternatives més flexibles i que puguem adaptar al nostre horari per a practicar idiomes. D’aquesta manera, Apparella’t s’ha convertit en l’app estrela per a potenciar el coneixement del valencià.

Molts dels usuaris li la descarreguen per recomanació dels seus professors, que veuen en aquesta app una oportunitat per a continuar perfeccionant l’idioma, i encara que Apparella’t compta amb un perfil d’usuari que té una mitjana d’edat de 37 anys, la veritat és que l’app és utilitzada per persones de totes les edats i d’arreu el món.

I és que aquesta aplicació mòbil no compta només amb persones usuàries de Catalunya, Comunitat Valenciana o Balears, sinó que s’ha estés tant a altres punts del país, com Madrid, Navarra o País Basc, com a diferents parts del món. Apparella’t ha traspassat les fronteres i, en l’actualitat, compta amb usuaris de Dublín, Berlín, Santiago de Xile, Mèxic o Suècia, entre molts altres.

La necessitat de comptar amb una eina per a practicar el valencià ha sigut el que ha impulsat a Apparella’t. No obstant això, la seua utilitat l’ha convertida en una app essencial que, cada dia, guanya més adeptes i que, segur, ja forma part del dia a dia de molts usuaris.

Per cert! Pots descarregar-te l’app Apparella’t des d’ací: http://onelink.to/jpajyq

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + dinou =