25n
25N
25N

Una app informarà de l'ocupació de les platges valencianes

Aquesta aplicació permetrà evitar aglomeracions a les platges de la Comunitat Valenciana

Una app informarà de l'ocupació de les platges valencianes
19/05/2020 -

La Comunitat Valenciana es prepara per a avançar en el procés de desescalada, i el fa mitjançant l’elaboració d’un catàleg de platges i cales que destaque l’atractiu de la costa valenciana. “El 70% de la franja costanera del territori valencià està format per platges i cales, algunes desconegudes, per la qual cosa aquest catàleg ajudarà a donar-les a conéixer”, ha apuntat el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

No obstant això, no és l’única novetat. I és que, com ha avançat el president, s’està desenvolupant una app que permetrà informar la ciutadania sobre el grau d’ocupació de les platges, amb l’objectiu poder gaudir d’aquest paradís, però evitant aglomeracions innecessàries. “Es tracta d’un exercici de corresponsabilitat” que implica la resta d’institucions,

D’aquesta manera, aquesta aplicació específica permetrà a la ciutadania obtenir la màxima informació possible a l’hora de decidir a quina platja van. Aquesta eina donaria a conéixer en temps real el grau d’ocupació en l’arena.

Totes dues propostes s’han abordat en la videoconferència mantinguda amb les conselleres de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, i de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló; el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

Finalment, Ximo Puig ha explicat que des de Turisme Comunitat Valenciana està preparant un document amb recomanacions per a ajudar els ajuntaments a facilitar l’accés segur a les platges valencianes. I és que garantir la higiene i la distància social continuarà sent essencial, aquest estiu, per a combatre el virus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =

museo prehistoria
museo prehistoria