25n
25N
25N

L'app GVA-Respon sobre dubtes no sanitàries de la pandèmia registra més de 9.200 descàrregues

L'app GVA-Respon sobre dubtes no sanitàries de la pandèmia registra més de 9.200 descàrregues
08/04/2020 -

L’app GVA-Respon, posa en marxa el passat 4 d’abril per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, ha registrat més de 9.200 descàrregues en aquests quatre dies.

Aquesta aplicació mòbil Respon de manera senzilla i ràpida als dubtes no sanitaris més freqüents generades en la ciutadania amb respostes adaptades a la normativa actual, després de la declaració de l’estat d’alarma el passat 14 de març, així com tota la normativa i la seua adaptació a la situació específica de la Comunitat Valenciana.

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, s’ha reunit aquest dimarts amb la directora general de Planificació Estratègica, Qualitat i Modernització de l’Administració Pública, Yolanda Parrado, qui li ha traslladat noves dades sobre l’acolliment de l’aplicació de la Generalitat per part de la ciutadania.

Així, segons la informació facilitada, en quatre dies, l’app ha registrat entorn de les 6.000 descàrregues en la plataforma per a dispositius de sistema operatiu Android i altres 3.200 en la seua versió per a IOS d’Apple; és a dir, al voltant de 1.500 usuaris i usuàries nous cada dia.

A més, l’aplicació està rebent molt bones valoracions per part dels usuaris i usuàries i obté una puntuació de 4,4 sobre 5, la qual cosa la situa entre les apps relacionades amb el coronavirus millor considerades.

Bravo ha destacat que aquesta aplicació de la Generalitat desenvolupada per la Direcció General de Planificació Estratègica és una eina “molt útil i senzilla per a afavorir la comunicació directa entre l’Administració i la ciutadania i solucionar els lògics dubtes generats per aquesta situació excepcional”.

A més, la consellera ha recordat que aquest canal informatiu “té tot el suport de la informació oficial, la qual cosa permet contrarestar les faules i rumors que circulen per les xarxes socials”.

El procediment de descàrrega és senzill i l’aplicació és gratuïta a través de la plataforma de compra per a dispositius Android.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × quatre =

CCCC
torrent