25n
25N
25N

L''app' GVA-Respon contra faules frega les 10.000 descàrregues en quatre dies

L''app' GVA-Respon contra faules frega les 10.000 descàrregues en quatre dies
08/04/2020 -

L’aplicació mòbil ‘GVA-Respon’, posada en marxa el 4 d’abril per la Generalitat per a resoldre dubtes no sanitaris relacionats amb l’estat d’alarma, ha registrat més de 9.200 descàrregues en quatre dies. També ajuda a contrarestar faules i rumors falsos sobre la Covid-19.

Aquesta ‘app’ respon de manera senzilla i ràpida a les preguntes més freqüents generades en la ciutadania, amb respostes adaptades a la normativa després de la declaració de l’estat d’alarma el 14 de març per la pandèmia del coronavirus, així com tota la normativa i la seua adaptació a la situació específica de la Comunitat.

La consellera d’Interior, Gabriela Bravo, s’ha reunit aquest dimarts amb la directora general de Modernització de l’Administració Pública, Yolanda Parrado, per a analitzar les dades sobre l’acolliment de l’eina, informa la Generalitat en un comunicat.

En quatre dies, l”app’ ha registrat entorn de les 6.000 descàrregues en la plataforma per a dispositius de sistema operatiu Android i altres 3.200 en la seua versió per a IOS d’Apple; és a dir, al voltant de 1.500 usuaris nous cada dia.

‘GVA-Respon’ té una puntuació mitjana de 4,4 sobre 5, la qual cosa la situa entre les ‘apps’ relacionades amb el coronavirus millor considerades.

Es tracta d'”una eina molt útil i senzilla per a afavorir la comunicació directa entre l’administració i la ciutadania i solucionar els lògics dubtes generats per aquesta situació excepcional”, ha recordat la consellera.

Aquest canal informatiu té tot el suport de la informació oficial, la qual cosa permet contrarestar les faules i rumors que circulen en xarxes socials. L’aplicació és gratuïta i està disponible per a Android i IOS.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 4 =