25n
25N
25N

Medusapp, l'app gratuïta que detecta la presència de meduses a temps real

Medusapp ja està disponible tant en Android, com en iPhone

Sara Valley

Medusapp, l'app gratuïta que detecta la presència de meduses a temps real
22/06/2018 -

Dos antics alumnes de la Universitat Politècnica de València ha desenvolupat una aplicació mòbil que adverteix de la presència de meduses a temps real. Sota el nom de Medusapp, aquesta app s’alça com l’aplicació estrella d’aquest estiu. I és que l’app no solament ofereix un mapa, a temps real, dels llocs en els quals s’ha produït albiraments de meduses, sinó que a més s’informa de la perillositat de les diferents espècies i sobre com actuar en cas de picada.

I, Com funciona Medusapp? Els usuaris d’aquesta aplicació gratuïta tan sols hauran d’enviar una fotografia del tipus de medusa albirada, l’abundància de la zona i la grandària aproximada. A continuació, aquestes dades apareixeran publicades tant en un apartat de l’app, com en el mapa de la web medusapp.net, a la qual també es pot accedir a través de l’aplicació. A més, si l’usuari ha patit una picada, també podrà enviar una foto d’aquesta, juntament amb altres dades, com el temps transcorregut o el tipus d’espècie. Per descomptat, aquestes imatges no es publicaran.

Així mateix amb Medusapp, en la qual han col·laborat els investigadors de la Universitat d’Alacant, el Centre de Recerca Biomèdica en la Xarxa de Malalties Respiratòries i el Laboratori d’Inmunoalergia de l’Institut de Recerca Sanitària Fundació Jiménez Díaz, també podràs informar-te d’altres albiraments com a taques d’oli, escumes o grups de plàstic, entre altres.

Aquesta aplicació ja està disponible en Android i iPhone, i funciona tant online, com a offline per si no hi ha cobertura o, simplement, es prefereix enviar la informació quan l’usuari dispose de cobertura Wi-Fi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 4 =

torrent