25n
25N
25N

Una app permet comprar en els comerços del centre històric i rebre tot en una mateixa comanda

Una app permet comprar en els comerços del centre històric i rebre tot en una mateixa comanda
04/05/2021 -

L’Associació de Comerciants del Centre Històric de València celebra el dia dels centres històrics estrenant-se en ‘Bajabajo App’, una plataforma valenciana que permet fer la compra en diferents comerços i agrupar-la en una mateixa comanda.

Els 75 comerços que s’han unit a aquesta aplicació han decidit celebrar així el Dia dels Centres Històrics d’Espanya. ‘Bajabajo App’ és una startup secundada per l’acceleradora d’empreses Llançadora i ha sigut creada per tres joves valencians, segons expliquen des de la iniciativa en un comunicat.

En aquesta plataforma, l’usuari pot trobar una gran varietat de productes dels comerços del centre de la ciutat, amb l’avantatge de poder agrupar-los de diferents botigues i rebre’ls en una única comanda.

D’aquesta manera, ofereix a l’usuari una manera de comprar “còmoda, amb preus competitius i de qualitat”.

Aquesta aplicació ha nascut com a alternativa a altres plataformes com Amazon o Glovo, amb la diferència que aquesta “està creada des de la perspectiva dels mateixos comerços”, ha assegurat l’empresa. L’app, que porta en funcionament des de febrer, ja comptava prèviament amb el suport de l’Associació de Venedors del Mercat de Russafa.

A l’hora d’obtenir l’encàrrec, existeixen dues possibilitats. D’una banda el comprador pot rebre la comanda en el seu domicili en menys de 24 hores i en la franja horària que seleccione, acomodant-se així a les seues necessitats.

Aquests repartiments a domicili estan disponibles per a tota la ciutat de València. A més, en la seua primera compra, els usuaris poden provar l’App amb un enviament gratuït. D’altra banda, es pot recollir en el seu propi establiment, Bajabajo Shop, que es troba a molt pocs minuts del Mercat de Russafa.

El producte local, els lliuraments “sostenibles” i el procés de compra “senzill” són els valors principals d’aquest projecte. Segons han recalcat els fundadors de ‘BajaBajo App’: “Ningú millor que nosaltres, els valencians, per a crear una eina adaptada al que necessiten els nostres propis comerços”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 5 =

museo prehistoria