25n
25N
25N

Llancen una app per a trobar taula en temps real en els locals de la Comunitat Valenciana

Findyt

Llancen una app per a trobar taula en temps real en els locals de la Comunitat Valenciana
05/09/2020 -

Findyt és una nova aplicació mòbil que permet als usuaris saber en temps real la disponibilitat de taules que hi ha en un local de la Comunitat Valenciana. Amb aquesta nova aplicació mòbil, disponible per a Android i iOS, els usuaris podran veure en temps real la disponibilitat de taules del local i rebre una notificació quan es quede alguna lliure.

Amb aquesta nova eina, que es va llançar la setmana passada, es pretén reduir les cues a la porta i voltants dels negocis per a evitar aglomeracions i garantir la seguretat dels establiments i les persones, han informat els fundadors en un comunicat.

Findyt arriba a la Comunitat Valenciana, Albacete i Múrcia com una solució “fàcil i segura” de planejar les eixides a partir d’ara. Així, actualment es mostren uns 6.000 establiments entre restaurants, bars, quiosquets, cafeteries, un número que anirà creixent igual que ho faran les funcionalitats de l’app i el seu àmbit d’actuació.

Un dels fundadors de Findyt, Alberto García, ha destacat que l’aplicació “té molt potencial”. “Som ambiciosos i no ens volem quedar només a València, volem assentar-nos ací, veure si funciona bé, l’acceptació que té entre la gent i expandir-nos en l’àmbit nacional i fins i tot internacional”, ha assenyalat.

“Volem fer d’això una eina fonamental per a l’hostaleria i els clients. Volem que tots tinguem l’app descarregada en el mòbil”, ha manifestat.

Amb aquesta app els clients podran rebre una notificació del seu restaurant o bar favorit com as quede una taula lliure per a ells o quan hi haja un nou local en la seua zona. També podran accedir a la carta i buscar establiments filtrant per si tenen menú diari o no, si estan oberts, si hi ha taules lliures o disposen de terrassa.

Un altre dels creadors de l’app, Francisco Pérez, ha indicat que “no hi ha cap aplicació semblant a aquesta”. “Unes altres et poden dir la quantitat de bars que hi ha o podràs veure la carta, però cap mostra en temps real la disponibilitat de taules”, ha indicat. En aquesta línia, ha destacat que “hui dia hi ha una necessitat que la gent no perda el temps, i per això hem anat en aquesta direcció”.

“La nova normalitat ens espenta a reinventar-nos”, ha assegurat, al mateix temps que ha afegit que, amb eixa idea, tres emprenedors valencians han decidit fer costat a l’hostaleria i fomentar la distribució de persones en els diferents locals per a activar l’economia.

“La crisi del coronavirus ens ha obligat a ser més prudents i les normatives ens exigeixen adaptar-nos ràpidament. Per això, des de Findyt han volgut ajudar als locals en el procés”, ha destacat.

Així, a més de promocionar-se i aconseguir més clients, els establiments poden utilitzar l’aplicació com una eina de gestió interna amb la qual tindran la possibilitat de controlar la plantilla d’empleats, veure l’estat de les taules o afegir el menú diari. A tot això s’aniran sumant noves funcions com la gestió de reserves o la inclusió de noves tecnologies.

“Això és només el principi, l’app continuarà creixent i continuarem afegint funcionalitats”, ha augurat Víctor Garrido, fundador de Findyt.

A més, els locals “podran adaptar-se a les noves exigències, perquè si hi ha un rebrot o continua limitant-se l’aforament, ells mateixos podran modificar el nombre de taules disponibles que tenen i, per tant, simplificar el trànsit i les reserves”, ha ressaltat.

Encara que Findyt haja sigut creada en plena pandèmia, García ha apuntat que “no és una aplicació de pas ni per la Covid-19, sinó que ve a quedar-se per a fer-nos la vida més fàcil”.

Amb motiu del llançament de l’aplicació, els creadors de Findyt ofereixen als establiments la subscripció gratuïta fins a l’1 d’octubre de 2020 perquè proven i “puguen veure fàcilment com és l’app des de dins. Després d’aquest temps, hi ha diversos paquets “segons les necessitats de cada local”. Per als usuaris, en canvi, es tracta d’una eina totalment gratuïta que està disponible tant per a Android com iOS.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + divuit =