caixa popular

Gràcies a l'aplicació 'Contracta amb nosaltres' es va estalviar 138.000 euros en 2016

Gràcies a l'aplicació 'Contracta amb nosaltres' es va estalviar 138.000 euros en 2016
29/05/2017 -

El 22 de febrer de 2016 es va posar en marxa una iniciativa pionera quant a la transparència en la contractació. Es tracta de l’aplicació “Contracta amb nosaltres”, que al llarg del 2016 ha permés estalviar més de 138.000 euros.

La implantació de “Contracta amb nosaltres” va ser un exercici de transparència, igualtat d’oportunitats i pública concurrència per als diferents proveïdors que han vist publicades en la web de la Fundació Esportiva Municipal (a partir de 600 euros) els diferents subministraments que la FDM (Federació Esportiva Municipal) ha necessitat.

Abans d’aquesta data, els contractes menors se subscrivien amb les empreses proveïdores sense publicitat prèvia, la qual cosa ha canviat amb l’arribada del nou govern municipal, gràcies a l’establiment del sistema “Contracta amb nosaltres”.

El nou procés de contractació garanteix la publicitat amb l’augment consegüent d’ofertes per part dels proveïdors. Se certifica per primera vegada, la lliure concurrència per a tots els interessats sense limitació, com així queda demostrat pel sensible augment en la diversitat actual de proveïdors respecte a la que hi havia abans.

Cal destacar que un altre dels avantatges d’aquesta aplicació és l’estalvi econòmic que ha procurat a les arques públiques. Els més de 138.00 euros estalviats respecte del que s’ha pagat pels mateixos servicis en èpoques anteriors són la prova que la mesura de transparència és, a més, rendible.

Des de la FDM s’han subscrit tants contractes menors com s’ha necessitat, amb l’estricte compliment, en tots els casos, dels requeriments legals.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =

viva gym canovas
exposicion caps tallats