25n
25N
25N

Les proves de certificació de l'EOI i la JQCV s'ajornen

La nova data per als exàmens de l’EOI i la JQCV es coneixerà una vegada s’establisca el protocol de desescalada en la Comunitat Valenciana

Les proves de certificació de l'EOI i la JQCV s'ajornen
27/04/2020 -

Les proves de certificació tant de l’Escola Oficial d’Idiomes de València (EOI), com de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV), que estaven convocades per als mesos de maig i juny, han quedat ajornades fins a una altra ordre. Així ho ha comunicat la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport aquest matí. D’aquesta manera, la nova data per a la realització de les proves es coneixerà una vegada s’establisquen els protocols de desescalada per les autoritats sanitàries.

Més de 30.000 persones anaven a presentar-se a les proves de certificació de l’EOI, que estaven previstes per a celebrar-se entre el 28 de maig i el 22 de juny. De fet, el període de matrícula ja havia conclòs abans de la declaració de l’estat d’alarma. En aquest sentit, la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme notificarà per correu electrònic l’inici del període d’al·legacions als usuaris inscrits a les proves.

Una vegada conclòs el termini d’al·legacions, la llista definitiva de persones admeses o excloses de la prova de certificació de 2020 es publicarà en el termini de cinc dies naturals a la web del centre exclusivament. Tota la informació sobre nous terminis i calendari es comunicarà a l’alumnat inscrit a les proves a través de la web de l’EOI.

La mateixa situació s’ha repetit en els exàmens de la JQCV, que estaven planificats perquè es realitzaren del 30 de maig al 13 de juny per als nivells A2, B1 i C1 de valencià. No obstant això, en aquest cas, l’estat d’alarma va cancel·lar el procés de matriculació, que tornarà a obrir-se una vegada es coneguen les noves dates d’examen.

Classes d’idiomes a distància

Al voltant de 60.000 persones inscrites en l’EOI estan rebent formació a distància, per part del professorat, a través de la plataforma AULES i de l’eina de videoconferències WebEx del pla ‘MULAN’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × dos =