25n
25N
25N

Ajornades les oposicions a la Generalitat del 30 de gener i del 13 de febrer

El Gabinet de Justícia, de Bravo, explica la decisió per “prudència” malgrat que “es comptaven amb totes les mesures de seguretat”

Ajornades les oposicions a la Generalitat del 30 de gener i del 13 de febrer
27/01/2021 -

La conselleria de Justícia i Administració Pública ha ajornat la convocatòria de les primeres proves en relació amb les oposicions d’accés a diferents cossos de funcionaris de la Generalitat. La titular d’aquest departament, Gabriela Bravo, ha traslladat aquest matí la decisió a les organitzacions sindicals.

La informació facilitada per la mateixa conselleria detalla que les proves ajornades són les que estaven previstes per als dies 30 de gener i 13 de febrer. No obstant això, de moment, aquelles proves que estaven previstes per als dies 26 i 27 de febrer es mantenen a l’espera de conéixer l’evolució de la pandèmia.

Respecte a aquesta decisió per part del Consell, per a la prova del 30 de gener, en la qual hi havia tres convocatòries diferents amb un total de 233 aspirants per a Enginyers de Camins, Mines i Muntanyes. I mentrestant, per al 13 de febrer hi havia 657 aspirants admesos per als cossos de Superior Tècnic d’Informàtica, Salut en el Treball, i Activitat Física i Esport.

El sindicat CSIF ja va reclamar fa molt poc temps la suspensió de les convocatòries de proves per a oposicions a la Generalitat en 17 cossos de funcionaris públics precisament pel risc que suposava l’aglomeració d’aspirants en un moment tan crític de la pandèmia al que la conselleria i la mateixa Generalitat ha accedit finalment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =