25n
25N
25N

La piscina municipal de Mislata obri les portes

La piscina municipal de Mislata obri les portes
06/07/2020 -

L’Ajuntament de Mislata ha obert les portes de les instal·lacions de la piscina municipal d’estiu. Una temporada estival que estarà marcada per la crisi sanitària i que ha obligat a establir mesures de prevenció i unes normes especials d’ús de les instal·lacions. És per això que des del consistori s’ha publicat un protocol que estableix torns, limita l’aforament a 300 persones en cadascun d’ells, divideix les àrees de descans en tres sectors diferenciats (públic general, famílies amb menors de 14 anys i persones majors de 70 anys) i estableix una compra d’entrades i reserva d’horari prèvies a través d’una App per a poder accedir.

A més, el mateix protocol estableix una sèrie de normes específiques per protecció sanitària que responen a les mateixes determinades en aquesta nova normalitat en la qual ens trobem, establint un circuit d’entrada i eixida diferenciats, la desinfecció de mans i calçat i l’ús de la mascareta per a eixir o entrar de les instal·lacions, o el tancament dels vestuaris per prevenció.

Per al regidor d’Esports, Toni Arenas, “venim d’uns mesos complicats a causa de la crisi sanitària, però no volíem deixar als mislaters i mislateres sense piscina durant tot l’estiu, però això sí, preservant al màxim la seguretat de tota la ciutadania i per això hem posat tots els esforços possibles per a poder obrir les instal·lacions amb garanties”.

Per al bany recreatiu s’han establit dos torns, de 10:30h a 14:30h i de 15h a 19h, així com un previ al matí i un altre posterior a la vesprada per a entrenament de nadadors federats i bany lliure, procedint-se a desinfectar les instal·lacions entremig de cadascun dels torns.

Al mateix temps, des de la regidoria d’Esports, s’ha posat en marxa també un programa municipal d’activitats esportives a l’aire lliure al parc de La Canaleta. Els monitors i monitores municipals realitzaran durant tot el mes de juliol tres classes diàries de diferents disciplines esportives, que seran d’accés lliure i gratuït i mantenint les distàncies de seguretat i mesures preventives necessàries.

Amb l’obertura de la piscina municipal i la posada en marxa del programa d’activitats es tanca l’última fase de la desescalada esportiva a Mislata, un procés que s’ha dut a terme d’una manera escalonada, prenent totes les precaucions i seguint les recomanacions sanitàries, per a fer de la volta a l’esport una experiència divertida alhora que segura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 13 =

CCCC