25n
25N
25N

La Casa de Cultura de Burjassot obri el segon quadrimestre de matrícules dels seus cursos el 3 de febrer

La Casa de Cultura de Burjassot obri el segon quadrimestre de matrícules dels seus cursos el 3 de febrer
29/01/2020 -

El segon quadrimestre dels cursos de la Casa de Cultura s’obrirà amb l’inici de la matrícula el pròxim 3 de febrer a partir de les 9.00 hores a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Burjassot, concretament, a través de l’enllaç https://carpeta.burjassot.org/.

En aquest segon quadrimestre, es podran realitzar les matrícules en els cursos de revelatge d’arxius Raw, dins de l’àrea d’arts plàstiques i, en el cas de l’àrea de noves tecnologies, en els monogràfics d’internet avançada, internet inicial i tauleta, mòbils i llibres electrònics.

En la web municipal, en la secció de cultura, http://cultura.burjassot.org/, està tota la informació sobre les places vacants, els horaris i els dies en què s’impartiran els diferents cursos.

En el cas de voler realitzar la matrícula de manera presencial, que s’obrirà el 10 de febrer, s’haurà de recollir la carta de pagament bancària en el Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) en la mateixa Casa de Cultura i desplaçar-se a una sucursal de CaixaBank per a realitzar el pagament per finestreta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + vint =

bombers
Valencia activa