25n
25N
25N

La reobertura dels centres comercials serà a partir de l'1 de juny

Si la Comunitat Valenciana passa a la fase 2, els centres comercials obriran a partir de l’1 de juny

Firelknot

La reobertura dels centres comercials serà a partir de l'1 de juny
28/05/2020 -

L’obertura dels centres comercials de València podria fer-se efectiva a partir del pròxim dilluns, 1 de juny, sempre que el Ministeri de Sanitat aprovara el passe a la fase 2 de la Comunitat Valenciana. I encara que des de la Conselleria de Sanitat són optimistes, la veritat és que fins a aquest divendres no es coneixerà la decisió.

Sens dubte, una de les principals novetats de la fase 2 és la reobertura dels centres comercials que, això sí, hauran de complir amb unes estrictes condicions d’higiene i seguretat. Així, l’aforament estarà limitat al 30% per a les zones comunes, mentre que les botigues que operen a l’interior tindran una limitació en l’aforament del 40%. Per descomptat, no es permetrà la permanència de clients a les zones comunes, excepte per al trànsit entre establiments.

D’aquesta manera, les àrees recreatives, com ludoteques o zones de descans, romandran completament tancades al públic, i s’hauran d’extremar la higienització de les instal·lacions amb especial atenció a aquelles zones més utilitzades pels clients i clientes.

Quant als establiments de restauració, en la fase 2, els estarà permés servir a l’interior del local amb un aforament del 40%; mentre que els cinemes podran tornar a obrir les seues portes amb una limitació del 30% de l’aforament. Els centres comercials de València es preparen per a poder tornar a convertir-se en un espai de trobada on el comerç, l’hostaleria i la cultura es conjuminen en un mateix espai.

No obstant això, no serà l’única cosa que canviarà en aquesta fase 2. I és que es flexibilitzaran les hores d’eixida per a practicar esport, s’augmentarà el nombre de persones per a les reunions socials o el turisme actiu i, a més, es reobriran les piscines i les platges per als banys recreatius. A València Extra t’informem de tot el que es pot fer en la fase 2.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 7 =