25n
25N
25N

L'obertura del carrer Palleter és ja una realitat

L'obertura del carrer Palleter és ja una realitat
05/03/2018 -

L’obertura del carrer del Palleter és ja una realitat. L’Ajuntament rep hui les obres del PAI (Pla d’Actuació Integrada), l’execució de les quals ha permés acabar amb un tap urbanístic històric que dividia el carrer en dos i interrompia la seua continuïtat viària. El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, ha mostrat la seua satisfacció per aquesta acció que suposa una resposta efectiva a anys de reivindicacions veïnals.

La recepció de les obres del PAI de Palleter permet l’obertura dels seus carrers. Tal com ha recordat el regidor, aquest tap urbanístic i les edificacions ruïnoses que tenia al voltant, ha dividit el carrer en dos durant anys, i ha interromput la seua continuïtat, la qual cosa provocava una forta degradació de la zona.

Després de molts anys de retards, la delegació de Desenvolupament Urbà de l’actual Govern Municipal es va fixar l’objectiu d’acabar amb aquest tap urbanístic. Amb eixe objectiu, es va procedir a resoldre els obstacles que, des de 2001, impedien el desenvolupament del PAI. Després de l’entrega de l’obra al municipi per part de l’empresa adjudicatària del projecte, ja es pot obrir el carrer per al barri. El regidor Sarrià ha destacat que aquesta actuació “permet millorar significativament la mobilitat del barri, tant de vianants com motoritzada, la qual cosa suposa una optimització també de l’accessibilitat i de la qualitat de vida del veïnat i del comerç de la zona”.

El PAI estableix una edificabilitat en el sector de 12.775 m2t (metres quadrats de sostre), la qual cosa permetrà la construcció de prop de 110 noves vivendes, a més dels corresponents aparcaments subterranis i baixos comercials, i es generarà un nou viari de 1.486 m2.

Vicent Sarriá ha conclòs explicant que “la transformació urbanística d’aquesta part del districte d’Extramurs és impressionant. S’ha acabat amb una zona molt degradada, i s’ha resolt un dels conflictes urbanístics que més queixes veïnals ha tingut durant aquests últims 15 anys”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × un =

caixaontinyent
paterna
ruta massamagrell