25n
25N
25N

Noves places d'aparcament públic per als veïns de Lloma Llarga-Valterna

Noves places d'aparcament públic per als veïns de Lloma Llarga-Valterna
06/04/2017 -

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo acompanyat de la regidora d’Infraestructures, Nuria Campos, va visitar ahir el nou pàrquing públic amb capacitat per a 60 places, que l’Ajuntament ha habilitat en l’antic poliesportiu de Valterna Sud.

Les obres del solar, que compta amb una superfície de 1.500 m2, han inclòs l’anivellació i asfaltat del sòl, que era de terra i presentava importants problemes d’escolament.

Durant la visita, el primer edil va declarar que es va procedir a condicionar les zones frontereres al nou aparcament “per a facilitar els accessos i millorar l’entorn”.

“Un dels majors problemes de Lloma-Llarga i altres barris de Paterna, és l’aparcament. Estem treballant en la difícil tasca de buscar l’equilibri de fer una ciutat amable amb el vianant, i condicionament d’aparcaments”, ha manifestat Sagredo.

Entre les millores que van dur-se a terme està la substitució de la tanca exterior per un rastell discontinu que s’alternarà amb tanca pittosporum tobira. A més, en les zones enjardinades contigües, es crearan més de 400 metres de zona de gespa per mitjà d’un farciment anivellat amb aportació de matèria orgànica i ressembra de praderia amb un sistema automatitzat de reg, en el que s’empalaran més de 100 m3 de terra vegetal.

Finalment també s’adequaren les entrades al pàrquing anivellant els rastells i es condicionarà el mur exterior.

Les obres d’aquest nou pàrquing públic, s’emmarquen dins de les actuacions de millora que el govern està realitzant en el barri de Lloma Llarga entre les quals s’inclouen l’adequació del passeig Ravanell, la instal·lació de reductors de velocitat o el reasfaltat d’altres carrers del barri com el carrer Espigol, Carlina, Orenga o Alfàbega.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + huit =