25n
25N
25N

Comencen demà les obres de l'aparcament de la Plaça de Bruges

Amb motiu d’esta actuació es desvien línies d’autobusos

Comencen demà les obres de l'aparcament de la Plaça de Bruges
21/05/2018 -

Finalitzats els treballs previs d’adequació de la zona, demà comencen, pròpiament, les obres de l’aparcament de la plaça de Ciutat de Bruges que s’inicien amb la construcció de la rampa d’accés a aquesta infraestructura, en el carrer Manuel Aguilar. Amb motiu d’aquestes obres, a partir de les 9.30 hores, es desviaran les línies de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) que passen per aquesta via per accedir a l’avinguda de l’Oest. També es veuran afectats els autobusos que circulen per la citada avinguda, ja que es tallarà el trànsit en el tram comprés entre els carrers Llanterna i Carabasses.

GrezziEl regidor delegat de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, s’ha traslladat hui fins a la zona afectada, per a informar del pla de l’obra als principals agents socials de l’entorn d’aquest aparcament. Concretament, en aquesta trobada s’han donat cita representants de comerciants del Centre Històric, del Mercat Central, i d’associacions veïnals com Amics Del Carme o Velluters que han estat atesos per responsables de la direcció de l’obra i de l’EMT, així com personal del servici de Mobilitat Sostenible.

Pel que fa a les afeccions de l’obra, el regidor de mobilitat Sostenible ha informat que 7 línies d’EMT es veuran afectades (7, 11, 27, 60, 62 i 73). Les que habitualment circulen per Manuel Aguilar es desviaran pels carrers Sant Antoni i Beata fins a l’avinguda de l’Oest.

Giuseppe Grezzi també ha donat compte de l’habilitació de tres zones d’apilament de material al costat de les zones barrades annexes a la futura rampa de sortida i altres accessos oberts ja en superfície (per a la introducció de materials en la part inferior de la plaça en la qual es realitza el gros de l’obra), i que es mantindran durant els cinc mesos, temps previst per a la seua execució.

El regidor, que també ha parlat dels treballs arqueològics i dels desviaments de servicis (llum, aigua, telèfon, etc.) imprescindibles en l’actuació, ha explicat que abans de l’inici de les obres s’estendrà acta notarial de l’estat de les façanes i edificis adjacents, que ha estat i serà avaluat pels servicis i empreses implicades en l’operació de manera continuada.

L’operació, que s’ha realitzat de manera coordinada entre la Policia Local, l’Adreça de l’Obra i els servicis d’Ocupació de Via Pública i Mobilitat Sostenible, també implica la supressió de l’estacionament en els dos trams dels carrers Sant Antoni i Beata que facilitaran el pas provisional dels autobusos provinents del carrer Guillem Sorolla. Així mateix, se suprimiran provisionalment les places d’estacionament de motocicletes de l’avinguda de l’Oest a l’altura del carrer Vell de la Palla, i dels aparcaments de bicicletes i la parada de taxis annexes a les zones d’accessos i apilament de l’obra.

Més zona de càrrega i descàrrega

En el transcurs d’aquesta trobada, organitzat per informar i resoldre dubtes de veïnat i comerciants de la zona, el regidor també ha informat que «per a facilitar la càrrega i descàrrega en esta zona tan comercial s’amplien les zones habilitades per a tal fi».

“Després de molts anys de promeses incomplides, abandó i mentides per part de l’anterior equip de govern, demà comença el gros de l’esperada obra de l’aparcament de Bruixes empresa pel Govern de la Nau i com hem fet fins ara, hui hem culminat el nostre treball per fer-ho real de manera transparent amb la ciutadania i els actors de l’entorn” ha conclòs Giuseppe Grezzi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + dos =

CCCC
torrent