caixa popular

L'Ajuntament instal·la aparells d'aire condicionat als espais municipals

L'Ajuntament instal·la aparells d'aire condicionat als espais municipals
12/06/2017 -

El Govern de la Nau insisteix en la seua aposta per condicionar els espais municipals utilitzats diàriament per la ciutadania i per turistes així com per empleades i empleats de l’Ajuntament de València amb la instal·lació de diversos aparells d’aire condicionat als espais d’atenció al públic de les Torres de Serrans, les Torres de Quart i les Drassanes.

“Es tracta d’una reivindicació històrica dels representants sindicals del personal municipal a la Comissió de Seguretat i Salut i el govern de Joan Ribó dóna resposta una vegada més. Ens preocupem i ens ocupem per garantir el benestar del personal municipal i de totes les persones usuàries dels servicis que ofereix l’Ajuntament de València”, ha afirmat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, qui ha defensat la necessitat de dotar als treballadors i les treballadores municipals de les condicions laborals òptimes “com a base d’uns servicis municipals de qualitat per oferir als veïns i veïnes de València”.

En total s’han instal·lat cinc equips portàtils: dos a les Torres de Serrans, un a les Drassanes i uns altres dos a les Torres de Quart. El pressupost total de l’actuació ha sigut de 2.943,02 euros, incloses l’adquisició i la instal·lació d’aquests aparells, que han comptat amb el vistiplau de la Conselleria de Cultura, a qui s’ha consultat en relació amb el grau de protecció dels edificis on s’ha fet el condicionament. També els representants sindicals han donat la seua conformitat als equips instal·lats.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats