25n
25N
25N

L'Associació Paiporta Humanitària (APAHU) ofereix una xarrada per a preparar la campanya 'Vacances en pau'

‘Vacances en pau’ permet als xiquets sahrauís passar les vacances amb famílies d’acollida a terres valencianes

L'Associació Paiporta Humanitària (APAHU) ofereix una xarrada per a preparar la campanya 'Vacances en pau'
04/03/2020 -

L’Auditori Municipal de Paiporta acull aquest dijous una xarrada de l’Associació Paiporta Humanitària (APAHU) en què l’entitat paiportina explicarà detalls de la campanya ‘Vacances en pau’, que permet a xiquetes i xiquets sahrauís passar les seues vacances amb famílies d’acollida a terres valencianes.
Durant aquestes estades, els xiquets sahrauís reben assistència mèdica i poden gaudir d’unes condicions climatològiques i de vida més adients en els mesos de més calor al seu país d’origen. La xarrada comença a les 19.00 hores i està oberta a tota la ciutadania interessada a acollir xiquetes i xiquets procedents del Sàhara.
L’Ajuntament de Paiporta ha sigut sempre molt sensible a les necessitats de les entitats de solidaritat amb el poble sahrauí com APAHU. De fet, el consistori subvenciona la campanya ‘Vacances en Pau’ amb 4.000 euros, i ha estat obert històricament a debatre i aprovar mocions de suport als moviments a favor dels drets del poble sahrauí. A més, un gran nombre de famílies paiportines acullen cada any menors sahrauís a les seues cases durant la temporada estival.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =

caixaontinyent
paterna
ruta massamagrell