25n
25N
25N

La Torxa Fotovoltaica Light Us farà escala demà a València

La Torxa Fotovoltaica Light Us farà escala demà a València
31/10/2017 -

Una caravana de cotxes elèctrics procedents de Marroc i amb destinació Bonn, farà escala demà a València. L’expedició transporta una Torxa fotovoltaica intel·ligent que les nacions organitzadores es transmetran simbòlicament al llarg de l’itinerari. “Light Us” és el nom d’aquesta iniciativa que pretén ajudar a combatre l’escalfament climàtic, mitjançant la concepció i fabricació d’un símbol universal, semblant a la flama olímpica.

La comitiva, que després de passar per València visitarà Barcelona, serà rebuda per la Regidora de Cooperació Internacional, Neus Fàbregas. L’acte de benvinguda tindrà lloc aquest dimecres, dia de Tots Sants, a la Ciutat de les Arts i les Ciències, a les 11.00 h. En la comissió de benvinguda a la ciutat també estaran presents representants de la Generalitat València.

L’Institut marroquí d’intel·ligència i d’afers públics ( MIPAI) va decidir posar en marxa el projecte “Light Us” per a contribuir a la consecució dels Objectius desenvolupament durador (ODD) que conjuguen les tres dimensions del desenvolupament durador: l’econòmica, social i mediambiental. L’ONU considera necessari promoure noves inversions per a poder complir el Programa d’Objectius desenvolupament durador (ODD) a l’horitzó 2030, adoptats el setembre de 2015 pels Estats membres.

L’objectiu del Projecte « Light Us » és contribuir al canvi proposant eines innovadores destinades a augmentar la visibilitat dels ODD a través d’iniciatives en favor de la lluita contra el canvi climàtic; facilitant la integració dels Objectius en les estratègies nacionals; i posant en marxa un canal de finançament innovador dedicat als projectes de desenvolupament durador a través del món.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 5 =