25n
25N
25N

El pianista valencià Antonio Morant a Cambra al Palau

El pianista valencià Antonio Morant a Cambra al Palau
04/12/2020 -

El pianista valencià Antonio Morant protagonitza demà dissabte una nova cita del cicle “Cambra al Palau, que es desenvolupa a l’Almodí. Prossegueix d’aquesta manera la sèrie “Sonates per a piano de Beethoven”, i que recull la integral d’aquestes obres mestres de Ludwig van Beethoven. Morant, interpretarà les Sonates per a piano núm. 11, núm. 15 “Pastoral” i la núm. 24 “A Teresa” del geni alemany.

Catedràtic al Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València, durant cinc anys es va formar a la Universitat de Música “Frederick Chopin” de Varsòvia (Polònia) amb el concertista Piotr Paleczny i la seua assistent Karolina Nadolska. Ha participat en diversos festivals de música i realitzat nombrosos concerts i recitals, actuant en sales a Espanya, Itàlia, Alemanya, Polònia, Noruega, França, Portugal, Estats Units, Sèrbia i Holanda, entre altres.
Ha estat guardonat en el Concurs de Piano “Maestro Serrano” (edicions X, XI, XIV, XVII, XXX), Concurs Internacional Rotary-Rotarac (Palma de Mallorca), Concurs Internacional de Piano “Ars Nova” – premi “Paolo Spincich” (Trieste – Itàlia), Concurs d’Interpretació Musical L’Arjau (Barcelona) i Concurs Internacional de Piano “Alfred Schnittke” (Hamburg), entre altres.

La pròxima cita de “Cambra al Palau” a l’Almodí, estarà protagonitzada el 12 de desembre pel també pianista Óscar Oliver que interpretarà unes altres sonates i obres de Beethoven com són les núm. 8 “Patètica”, la núm. 23 “Apassionata” i la núm. 25 “Alla tedesca”, així com l’Andante per a piano “Andante favor”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + quinze =