25n
25N
25N

L'antiga Fe obrirà a la fi d'aquesta setmana per a descongestionar hospitals

L’objectiu és acollir pacients lleus que no mostren un quadre clínic complex per a descongestionar altres hospitals davant l’augment de la pressió per la COVID-19

L'antiga Fe obrirà a la fi d'aquesta setmana per a descongestionar hospitals
11/11/2020 -

L’antiga escola d’infermeria de la Fe entrarà en funcionament entre demà i el divendres per a descongestionar els hospitals de malalts lleus que no presenten un quadre clínic complex i ajudar, així, a la descongestió d’altres hospitals, en els quals està augmentant la pressió hospitalària davant la segona ona de la COVID-19.

Segons han informat fonts de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a l’agència EFE, l’espai estarà totalment preparat per a obrir a la fi d’aquesta setmana – entre demà dijous i el divendres – i comptarà amb 155 llits atesos per 173 professionals, 13 facultatius, 75 infermeres i infermers, 75 TCAE, 10 zeladors i zeladores i personal administratiu.

D’aquesta manera es pretén descongestionar altres hospitals, ja que la pressió assistencial està augmentant, encara que la mateixa consellera de Sanitat, Ana Barceló, va assenyalar ahir en la seua última intervenció que “l’ocupació de pacients COVID en planta és del 14,8% i del 54,7% la de pacients no COVID” de mitjana. Quant a l’ocupació de les UCI, va explicar que “l’ocupació de pacients COVID se situa en el 36,5%, mentre que la de pacients no COVID és del 36,7%”.

Les fonts consultades per EFE expliquen que els recursos s’aniran utilitzant en funció de les necessitats que sorgisquen de l’arribada d’aquests pacients COVID-19. I és que, malgrat que només està funcionant el servei d’urgències, al març es van acabar les obres d’adequació de les instal·lacions i es van habilitar llits per a atendre pacients de COVID-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − cinc =