tros al plat

L'antiga escola del Palmar es convertirà en un centre juvenil

L'antiga escola del Palmar es convertirà en un centre juvenil
21/10/2018 -

El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha informat que l’Ajuntament de València ha iniciat les obres de reforma de l’antiga escola del Palmar per convertir-la en un centre juvenil que «dinamitzarà l’associacionisme i dotarà als i les joves del poble d’una nova infraestructura per a diversos usos».

Les obres que ara comencen rehabilitaran la planta primera d’un dels habitatges per al professorat de l’antic col·legi del Palmar. Amb la intervenció es farà el condicionament de revestiments interiors i instal·lació d’electricitat, així com la climatització i moblat dels espais.

L’estat actual de l’immoble és d’abandó i deteriorament a causa de la seua ocupació indeguda. Una vegada executada l’obra, la dotació de l’espai serà com a centre juvenil. El termini d’execució és d’un mes i mig i el pressupost ascendeix a 19.919.77 euros.

Les obres són finançades pel programa SOM+ de la Diputació de València. «Estem condicionant espais de tots els Pobles de València a través d’aquestes subvencions de la Diputació que estaven abandonades des de feia molt de temps. En general, estem responent a reivindicacions veïnals i dels alcaldes i alcaldesses dels Pobles de València, que feia molts anys que reclamaven de manera totalment justa. Ara, per fi, estan començant els projectes de rehabilitació d’aquestes instal·lacions. Per a l’Ajuntament és molt important poder arribar als pobles de la ciutat, on estem fent un gran esforç inversor», ha dit el regidor de Govern Interior Sergi Campillo.

Per la seua banda, Raquel Romero, alcaldessa del Palmar, ha explicat que «aquest espai juvenil servirà com a lloc on la gent jove del poble es podrà reunir, fer celebracions, tallers i activitats lúdiques. La joventut del poble de sempre ha vingut reivindicant el fet de disposar d’un espai, d’aquesta manera li donem solució aquesta reivindicació a la gent jove del poble que no disposa de molts recursos d’esplai. Des del canvi de govern s’han facilitat espais que estaven tancats, com el gimnàs inaugurat per l’anterior govern i que mai se li va donar ús pel veïnat, tal com aquesta antiga casa dels mestres que la part de baix es va cedir a un sol col·lectiu i no a tot el poble. A més, es va deixar la part del primer pis per acabar i amb pèssimes condicions”.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos − 1 =

viva gym canovas
recogida residuos organicos en valencia
nadal rocafort 2018
nadal paiporta 2018
Expojove 2018
Nadal Rafelbunyol
Obra Yolo en el teatro escalante
bienal mislata
Talia
Olympia