25n
25N
25N

Antifrau reclama al PP el pagament de factures d'actes i un sopar de 2009 a la Institució Firal Alacantina (IFA)

Les factures ascendeixen a 8.359 per un acte a la IFA i un sopar de 2.500 afiliats l’abril de 2009

Antifrau reclama al PP el pagament de factures d'actes i un sopar de 2009 a la Institució Firal Alacantina (IFA)
10/11/2020 -

L’Agència Valenciana Antifrau ha publicat una resolució final d’investigació per la qual es determina que la Institució Firal Alacantina (IFA) ha de reclamar al Partit Popular d’Alacant el pagament d’una factura per actes de partit celebrats l’any 2009.

La investigació que es va iniciar al juny de 2018 arran d’una denúncia presentada en l’AVAF fa referència a l’impagament per part del Partit Popular d’una factura per l’ús del recinte firal per a la celebració el 25 d’abril de 2009 de la Junta Directiva Provincial del partit així com un sopar posterior per a 2.500 afiliats.

L’import total de la factura ascendeix a 8.359 euros els quals segons les proves presentades i la posterior investigació duta a terme han permés constatar que no es va emetre ni la corresponent factura ni es van realitzar gestions per al cobrament d’aquesta.

Inicialment les actuacions de l’AVAF van ser interrompudes en constatar-se l’existència d’un procediment penal amb identitat de subjecte i objecte i el qual una vegada finalitzat i sense constatar-se responsabilitat penal va permetre que es continuara amb la investigació que ha conclòs amb aquesta resolució final.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + onze =