25n
25N
25N

Bernando Montoya, detingut pel crim de Laura Luelmo, va eixir de presó a l'octubre després d'un assassinat i 2 robatoris

La primera condemna va ser per matar a punyalades una anciana en 1995

Bernando Montoya, detingut pel crim de Laura Luelmo, va eixir de presó a l'octubre després d'un assassinat i 2 robatoris
18/12/2018 -

Bernardo Montoya, el detingut per la seua presumpta relació amb el crim de Laura Luelmo a El Campillo (Huelva), va eixir de presó el passat mes d’octubre després de complir una condemna de dos anys i deu mesos per dos robatoris amb violència, segons confirmen a Europa Press fonts coneixedores del cas. Prèviament, va complir una altra condemna de 17 anys i nou mesos, en aquesta ocasió per assassinat i violació de domicili.

El detingut quedarà sota custòdia de la Guàrdia Civil, el cos que està al capdavant de la investigació, ja que encara no hi ha proves definitives de la seua implicació amb el crim de Laura Luelmo. Fonts de la investigació confirmen que és el principal sospitós i que, com a tal, serà interrogat pels experts de l’Institut Armat, abans de passar a la disposició de la jutgessa de Valverde del Camino, que ha decretat el secret de sumari.

Bernardo Montoya, de 50 anys, portava a penes dos mesos en llibertat després de complir dos condemnes, segons consta en els registres penitenciaris. La primera va ser per matar en 1995 una anciana de 82 anys a Cortegana, a la qual va abordar en la seua casa assestant-li diverses punyalades. El cas ho va instruir un jutjat d’Aracena. Mesos després de complir aquesta condemna, va ingressar de nou a la presó per dos robatoris amb violència.

GERMÀ BESSÓ TAMBÉ AMB AMPLI HISTORIAL

Bernardo Montoya és germà bessó de Luciano, qui va despertar les sospites, encara que va ser descartat pels investigadors ja que aquest segon estava el dia 12 de desembre, quan va desaparéixer Laura, intern en la presó d’Ocaña (Toledo) per l’assassinat d’una altra dona. Luciano va obtindre un permís, però va ser el dilluns.

Aquest dimarts, 24 hores després que un voluntari alertara que havia descobert roba de dona, portant la Guàrdia Civil a trobar el cos de la mestra natural de Zamora, agents de l’Institut Armat han desplegat un ampli dispositiu en el carrer del Campillo on vivia de lloguer la jove.

Els agents de la Guàrdia Civil estan desplegats des del migdia en el carrer Còrdova, on vivia la jove, concretament en el número 13. S’estan practicant registres tant en el domicili de Laura Luelmo com en el de la família dels germans Montoya, just davant de la primera vivenda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =

torrent