caixa popular

L'any de la consagració

"Levante-Mallorca 012" by Carlos RM (CC BY 2.0)

L'any de la consagració
13/04/2018 -

Després de la victòria davant Las Palmas, el Llevant pràcticament toca amb els dits una salvació que li permetrà treballar de manera més còmoda de cara a la preparació de la pròxima campanya.

No era fàcil la tasca que La Unió Esportiva Llevant tenia encomanada per a aquesta temporada. El seu objectiu després de l’ascens era la permanència en una Lliga Santander molt competitiva i complicada. I sembla que de moment van pel camí correcte per a aconseguir-ho, doncs amb vuit punts d’avantatge sobre les últimes posicions parteixen entre els favorits en les apostes de bet365 per a mantenir-se una campanya més en Primera Divisió.

El curs ha sigut molt dur. Va començar bé per al quadre valencià que, amb nou punts en les cinc primeres jornades, va demostrar tenir nivell per a seguir formant part d’aquesta categoria. Aquest inici tan rotund el va ajudar a més per a agafar la confiança necessària per a sumar solament dues derrotes en els seus primers 11 trobades disputades.

No obstant això, a partir de novembre el rumb va començar a torçar-se. Les victòries van començar a costar més del normal i en gran part per açò, el Llevant va empatar molts dels seus partits. Un total de 13 acumula fins avui, sent l’equip que més vegades ha acabat en taules les seues trobades en LaLiga Santander.

La volta de l’aturada hivernal prometia molt, sobretot després de la victòria a casa de l’Espanyol de Barcelona en la Copa del Rei. Però una sèrie de molt mals partits va condemnar als valencians a haver de lluitar per les últimes posicions de la classificació.

Gens menys que vuit derrotes en 11 partits va arribar a enllaçar el Llevant. Ací va ser quan el club va prendre la decisió de canviar d’entrenador per a la banqueta, cercant un substitut que poguera traure un millor rendiment a la plantilla que Juan Ramón López Muñiz.

El triat va ser Paco López, que des de la seua arribada l’equip ha guanyat tres partits i solament ha empatat un, la qual cosa ha suposat un increment important de punts amb els quals s’ha distanciat àmpliament del descens.

Queda clar, per tant, que la plantilla del Llevant és molt competitiva i que, si haguera sigut manejada des de l’inici de la manera en què Paco López ho està fent ara, els valencians podrien haver romàs en Primera Divisió sense majors problemes.

Ara solament queda liquidar la plaça per a la campanya que ve i començar a treballar a millorar l’equip sobre la base de les necessitats del nou projecte que acaba d’engegar el tècnic de Silla. Escoltar-li i fer una gran planificació, tant de la pretemporada com dels llocs que s’han de reforçar i les baixes que ha d’haver-hi, ajudarien a no viure una temporada semblant a aquesta el curs que ve.

La idea del club és anar a poc a poc assentant-se en una Primera Divisió on fins fa no gaire temps lluitava per entrar a Europa sent una de les revelacions de LaLiga pràcticament totes les campanyes. Sembla que de moment es va pel bon camí per a aconseguir aqueixa meta, encara que caldrà estar molt atents als següents moviments que el club faça en una de les competicions més complexes del món del futbol.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + dinou =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris