25n
25N
25N

Anna rehabilita la seua escola infantil gràcies als plans de la Diputació

Pilar Sarrión, alcaldessa d’Anna: ‘No teníem servei de menjador escolar; quan finalitzen les obres ho tindrem’

Anna rehabilita la seua escola infantil gràcies als plans de la Diputació
02/10/2017 -

El municipi d’Anna ja ha iniciat els treballs de rehabilitació de la seua escola infantil gràcies a la combinació d’ajudes de diferents plans de la Diputació de València: el Pla Provincial d’Obres i Servicis (PPOS) i el pla de subvencions destinades a Inversions Financerament Sostenibles (IFS). Amb motiu d’aquestes tasques, el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, s’ha desplaçat fins a la localitat per a conéixer l’estat de les obres.

“Anna ha rebut al voltant de 560.000 euros en subvencions en aquests dos anys i alguns mesos de legislatura, els quals s’han destinat d’una banda a millores urbanístiques, però també, demostrant l’especial sensibilitat de l’Ajuntament d’Anna, a una infraestructura tan important com ‘l’escoleta’, que està sent objecte d’una millora global gràcies a l’ajuda de la Diputació de València”, ha destacat Rodríguez.

L’alcaldessa d’Anna, Pilar Sarrión, també ha subratllat la importància d’aquestes dues ajudes i la necessitat d’escometre la rehabilitació de l’edifici: “Hem hagut d’agafar dues parts d’aquests plans per la complexitat de l’obra”. “Ho hem derruït tot per dins i estem dotant a les classes d’un millor sistema d’il·luminació, posarem parquet, hem fet la insonorització acústica de les aules i hem canviat la fusteria”, ha assenyalat.

D’aquesta forma, amb poc més de mig milió d’euros, no només es dignificarà una infraestructura vital per a Anna, sinó que a més s’obrirà la possibilitat d’oferir un servei nou per als xiquets i xiquetes del municipi: “No teníem servei de menjador escolar; a partir d’aquest curs, quan finalitzen les obres, ho tindrem”, ha anunciat Sarrión. “Era una obra que s’estava demandant des del municipi i necessitava este arranjament integral”.

 

Més qualitat de vida per als municipis

“Este més de mig milió d’euros ha vingut a millorar la seua vida”, ha ressaltat Rodríguez, qui ha defensat el compromís de la Diputació amb tots els municipis, “però especialment amb els més xicotets”. “Tractem d’injectar el màxim de recursos possibles perquè puguen realitzar les inversions que permeten continuar millorant i dotant de major qualitat de vida a tots els veïns i veïnes”.

Jorge Rodríguez ha visitat aquesta localitat de La Canal de Navarrés acompanyat per l’alcaldessa, qui ha exercit d’amfitriona al llarg de tot el recorregut pel municipi. Un recorregut que ha inclòs una visita al Palacio de los Condres de Cervellón, una de les joies del nostre patrimoni i tresor turístic d’Anna.

Al llarg de la ruta pel municipi, Rodríguez també ha conegut l’estat dels treballs en l’escala del carrer Buenavista, sota la qual hi ha un magatzem municipal que estava en perill de ser sepultat pel mal estat de l’escalinata. “S’ha reforçat l’estructura i s’ha fet l’escala nova”, ha explicat Sarrión.

“Hem visitat dues inversions, però podríem parlar de moltes més: hem invertit molt en el canvi de la il·luminació municipal per a substituir les bombetes per llums LED, que consumeixen menys, hem asfaltat carrers, arreglat voreres…”, ha resumit l’alcaldessa.

“La valoració des de l’Ajuntament i des de l’equip de govern és més que positiva perquè se’ns ha permès invertir en allò que feia falta i que, si no fora amb dotacions econòmiques de quantitats importants, no podríem haver-ho fet amb recursos propis”, ha certificat Sarrión. “Estem contents amb el que està fent la Diputació i amb la gestió d’aquestes ajudes amb repartiments objectius”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 4 =