caixa popular

L'Anell Verd Metropolità connectarà l'Horta valenciana

L’Anell Verd Metropolità s’ha dividit en nou trams, que es troben en diferents fases de desenvolupament

L'Anell Verd Metropolità connectarà l'Horta valenciana
06/03/2018 -

L’anell ciclista segueix creixent a passos engegantits. Així, mentre s’acaba de crear l’anell ciclista que unirà tota la ciutat de València, des de la Conselleria d’Obres Públiques es duen a terme els primers passos per a crear el tram 7 del que serà l’anell verd metropolità, que connectarà la localitat de Meliana i Port Saplaya. D’aquesta manera, ja s’ha tret a licitació pública les obres, que comptaran amb un pressupost de 1.846.239 euros.

I, En què consistiran les obres? Els treballs, que tenen un termini d’execució de dotze mesos, consistiran en la implantació d’un itinerari tant ciclista, com a per als vianants de 6 quilòmetres, aproximadament, que es recolzarà en la xarxa de camins existents. En aquest sentit, el carril bici anirà des de la glorieta d’accés sud a Meliana, per la carretera CV-300, fins al bord nord de Port Saplaya, on s’unirà amb el carril bici ja existent.

Així mateix, s’aprofitaran els camins rurals, els carrers urbans i la via ciclopeatonal que es troba entre Meliana i Barri Roca. Per descomptat, a més de col·locar senyals identificatius de l’anell verd metropolità, així com cartells informatius sobre les característiques ambientals i culturals de la zona, s’arreglaran les rampes d’accés a la passarel·la que travessa l’autovia V-21, i es plantarà jardineria per a integrar-ho a l’espai natural.

De moment, el tram 7 es connectarà amb el tram 6, que enllaça Montcada i Meliana, i que s’adjudicaran les obres de seguida, per a crear un anell verd de 12,3 quilòmetres de longitud. Un projecte que, a més de seguir fomentant l’ús de la bicicleta per a crear un entorn més sostenible, donarà l’oportunitat de recórrer l’espai natural de l’Horta Nord, integrat per 20 municipis.

L’Anell Verd Metropolità de València es convertirà en un corredor circular de 52 quilòmetres, que travessarà l’Horta. Així, s’ha dividit en nou trams, que s’estan començant a desenvolupar perquè, en el menor temps possible, els valencians puguen gaudir d’un anell ciclista comparat al de la ciutat de València.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × cinc =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris