25n
25N
25N

L'anell ciclista alliberarà de motos les voreres de tota la ronda interior

L'anell ciclista alliberarà de motos les voreres de tota la ronda interior
10/02/2017 -

L’Ajuntament de València ha detectat que en vies molt transitades, com és el cas del carrer Colon, hi ha una acumulació massiva de motocicletes estacionades a la vorera, el que a més de reduir l’espai per al vianant provoca que alguns conductors circulen amb el motor en marxa per damunt de les mateixes, un problema històric que podem dir que té les hores comptades gràcies a l’alternativa que ofereix el consistori als usuaris de la moto a partir de demà.

I és que la remodelació del disseny viari realitzat amb l’actuació de l’Anell Ciclista ha previst també la solució a aquesta circumstància en tota la Ronda Interior, que començarà a visualitzar-se a partir de hui quan estaran operatives les noves places d’estacionament i de càrrega i descàrrega en el tram del carrer Colón comprés entre la Porta de la Mar i el carrer Isabel la Catòlica.

La solució consisteix en l’establiment en calçada de noves places d’estacionament d’ús exclusiu per a motocicletes entre les 7:30 i les 22.00 hores, franja horària en què es produeix una gran demanda d’espai per aparcar motocicletes, que passen a ser d’ús compartit, podent aparcar-hi cotxes, motos o altres vehicles.

Aquesta ampliació en calçada de més de 200 noves places per a moto, totes elles al marge esquerre del carrer en sentit del trànsit, vindrà acompanyat de la fi de la permissivitat a aparcar motos sobre la vorera, de manera que se satisfà així la demanda de veïns i comerciants de la zona de posar fi a l’estacionament i la circulació de motocicletes per damunt de les voreres.

Aquesta mesura, presa en coordinació entre les regidories de Mobilitat Sostenible i Seguretat Ciutadana, s’anirà aplicant progressivament en totes les voreres de tota la ronda interior a mesura que s’habiliten les noves places d’aparcament de moto. En particular al carrer Colón l’espai destinat a aparcament diürn de motocicletes donarà cabuda a més de 200 motocicletes.

Finalment, cal recordar que en l’entorn de Colón, concretament als carrers adjacents, hi ha també més places d’aparcament legal per a motocicletes creades fa uns mesos per l’Ajuntament així com la presència de desenes de pàrquings a l’entorn.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + divuit =