25n
25N
25N

L'anell ciclista quedarà demà completament transitable

L'anell ciclista quedarà demà completament transitable
02/03/2017 -

Demà, dia 3 de març, a les set del matí, quedarà obert íntegrament l’anell ciclista que circumval·la la ronda interior de la ciutat de València i connecta amb altres traçats de carril bici que la recorren. El regidor Giuseppe Grezzi, responsable de l’àrea de Mobilitat Sostenible, ha anunciat la conclusió d’aquesta obra, realitzada dins dels terminis previstos, que marcarà un abans i un després en la forma de desplaçar-se per la nostra ciutat.

“Demà, a les set del matí, estarà completament obert l’anell ciclista”, ha anunciat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, al costat d’una de les interseccions, en la confluència de Colón i Porta de la Mar, d’aquest traçat ciclista que recorre tota la ronda interior de la ciutat i connecta amb altres trams de carril bici. “Durant tota aquesta setmana hem anat completant les obres i, sobretot, el treball de pintura i senyalització per exemple en les interseccions, que és una de les coses que nosaltres hem introduït de forma nova en una obra que considerem molt important i que marcarà un abans i un després en la manera de desplaçar-se per València”.

Grezzi ha recordat que durant el dia de hui s’escometran els últims retocs, especialment quant a senyalització de les interseccions on conflueixen ciclista, vianants i usuaris de vehicles de motor. “S’ha utilitzat la pintura roja per a senyalitzar millor els espais que seran d’intersecció i d’ús comú entre el trànsit de bicicletes i el trànsit motoritzat”. Ha afegit que “durant el dia de hui també es completaran els últims detalls del carril bici al seu pas per les Alberedetes dels Serrans. S’acabaran els últims detalls –encara que quede alguna cosa per a anar introduint, i a les set obrirem l’anell ciclista”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × dos =