25n
25N
25N

Nou tram de l'anell ciclista des del carrer la Pau fins a la Porta del Mar

Nou tram de l'anell ciclista des del carrer la Pau fins a la Porta del Mar
20/02/2017 -

Aquest matí s’ha obert un tram més de l’Anell Ciclista, concretament el que uneix el carrer General Tovar, a l’altura del carrer de la Pau i la Plaça Alfons el Magnànim, fins Porta de la Mar en la seua connexió amb el carril bici de Navarro Reverter.

Més de 200 metres de carril bici protegit que a hores d’ara ja donen continuïtat al carril procedent des del Pont de Fusta i la marginal dreta de l’antic llit del riu Túria -tram obert des del passat divendres-, així com al Pont del Real i la plaça de Tetuan.

Pròximament, a més, els ciclistes podran continuar per Colón i la resta de la ronda interior, així com unir-se al carril integrat en el projecte d’ampliació de la xarxa ciclista de València, ara en execució, des de Porta de la Mar cap a Pont de l’Exposició, Armando Palacio Valdés, Doctor Moliner i Blasco Ibáñez.

En definitiva, Porta de la Mar constitueix un nucli d’unió important per a la xarxa ciclista de València en ser punt de trobada entre la ronda interior i la xarxa de connexions cap als districtes del nord i l’est de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 7 =