25n
25N
25N

L'anell ciclista és la infraestructura més utilitzada només en 10 dies

L'anell ciclista és la infraestructura més utilitzada només en 10 dies
14/03/2017 -

L’Anell Ciclista s’ha convertit, tan sols deu dies després de la seua entrada en servici, en la infraestructura per a bicicletes més utilitzada de la ciutat, segons ha explicat el regidor de l’Àrea de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, en la presentació de la imatge gràfica que, sota el lema “València camina cap al futur”, difon alguns dels avantatges d’aquest anell que recorre la ronda interior: més llibertat per a triar, més espai per als vianants i menys contaminació.

Amb la presentació del cartell sobre l’Anell Ciclista, obra de la dissenyadora Julia Cejas, l’Ajuntament vol valorar una infraestructura “que els ciclistes ja estan usant massivament”, segons ha informat Grezzi, que ha ressaltat l’especial significació d’una obra “que és bidireccional, que es troba en un entorn molt important, com és el centre històric, i que està protegida i interconnectada amb les altres infraestructures ciclistes”.

Algunes d’eixes característiques són les que arreplega un cartell que incorpora el lema “València cap al futur” i que destaca tres característiques de l’Anell Ciclista: “Més llibertat per a triar. Més espai per als vianants. Menys contaminació”. Grezzi ha reiterat que la seua construcció “representarà un abans i un després en la ciutat per tot el que hem aconseguit: poder baixar les motos de les voreres, ampliar les voreres perquè el pas dels vianants siga més accessible i més segur; hem millorat parades d’autobusos, habilitat nous passos de vianants amb semaforització, i tot açò ens satisfà i ens enorgulleix perquè millora la ciutat en un entorn més amable com ha de ser la ronda interior”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − 6 =

museo prehistoria