caixa popular

Angy i els Moros i Cristians, els reis de les Festes Patronals

El pròxim 21 de juliol començaran les Festes Patronals de Torrent, el Rockejat tindrà lloc el 21 i 22, mentre que els Moros i Cristians seran del 24 al 30 de juliol

Angy i els Moros i Cristians, els reis de les Festes Patronals

A poc menys d’un mes per a la gran cita, l’Ajuntament de Torrent ha presentat les seues Festes Patronals. L’esdeveniment, que va tenir lloc en la porta de l’EMAT en la parada de metro Torrent Avinguda, va estar presentat per Alfred Costa, regidor de l’Àrea de Transparència, Activitats Lúdiques i Tradicionals de Torrent, amb la presència de l’artista Angy i del president de la Federació de Moros i Cristians de Torrent, Daniel Català Pérez.

img_8832Segons ha explicat Alfred Costa en la seua intervenció, “les festes compten amb un pressupost de 186.000 euros aproximadament, molt menys del que s’utilitzava en anteriors legislatures. Amb açò s’ha organitzat unes vertaderes festes participatives en les quals les associacions de la població són les encarregades de molts dels espectacles i activitats que es realitzen. Enguany, en el Rockejat, que se celebrarà entre el 21 i 22 de juliol, tocaran tots els grups locals pel que es podrà gaudir de PopRock, Rapejat, melòdic, la nit dels DJ… El Cartell del Rockejat no és un capritx de l’Ajuntament sinó que està consensuat i treballat amb els diferents grups locals”.

Entre les novetats que el regidor d’Activitats Lúdiques ha assenyalat està un tribut a Mecano amb 150 músics de la Unió Musical de Torrent, la possibilitat de veure en directe l’espectacle de playbacks de les diferents comissions que han participat en el concurs de Junta Central Fallera, a més de moltes activitats infantils i d’animació que tindran lloc en els diferents carrers de Torrent al llarg de la setmana gran.

img_8842Després d’explicar les novetats, Costa va donar pas a Angy perquè explicara que anava a consistir el seu espectacle, que tindrà lloc el pròxim 22 de juliol a les 22.30 hores en la Plaça de la Llibertat. “Estic molt agraïda per l’oportunitat que em brinda Torrent de venir amb la meua banda. Tinc moltes ganes de pujar-me a l’escenari. Crec que la música s’ha de fer amb músics pel que poder tocar al costat de la meua banda ací em fa especial il·lusió. Estem preparant l’espectacle. Tenim clar les cançons que interpretarem però m’agrada improvisar i divertir-me en l’escenari. Convide a tothom al fet que acudisca el pròxim 22 a la plaça de la Llibertat per a gaudir de l’espectacle”, explicava l’artista convidada Angy.

Per la seua banda, el president de la Federació de Moros i Cristians, Daniel Català Pérez, va explicar que enguany els actes inicials, que se celebrarà el 23 de juliol, es concentren en el Parc Central perquè estiguen més localitzats doncs en anteriors ocasions es realitzaven en diferents punts. A més, “com a novetat enguany cal assenyalar que som la primera població que s’ha adaptat a la nova normativa d’explosius”, assenyalava Daniel Català qui explicava que l'”acte estrella, l’entrada de Moros i Cristians, tindrà lloc el pròxim 29 de juliol”.

Finalment es va donar a conéixer la campanya que es realitza al costat de promoció lingüística que cerca ser la continuïtat del Soc de Torrent de l’estiu passat. Per a l’ocasió, a més de samarretes, ventalls i altres productes, enguany es repartiran xapes amb diferents refranys típics valencians perquè no es perda el costum.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats