25n
25N
25N

'Anfitrión' es representa en dues sessions en 'Sagunt a Escena'

'Anfitrión' es representa en dues sessions en 'Sagunt a Escena'
21/08/2020 -

Els dies 22 i 23 d’agost arriba l’obra ‘Anfitrión’ al Teatre Romà de Sagunt. La producció del Festival de Mérida de l”Anfitrión’ de Molière està versionada i dirigida per Juan Carlos Rubio i interpretada per Pepón Nieto, Toni Acosta, Fele Martínez, Paco Tous, Dani Muriel i María Ordóñez.

‘Anfitrión’ ens planteja una qüestió ben actual: què són les xarxes socials sinó un desesperat intent per observar-nos des de fora, donar-li forma al que voldríem ser i mostrar-nos al món? Potser sí, però no és res nou. Tot això ja ho sabia Molière des de fa molt de temps. Per això va rescatar una comèdia creada per Plaute segles abans i la va reescriure.

L’obra teatral ‘Anfitrión’ és una història d’éssers duplicats que viuen la sorprenent paradoxa de veure’s des de fora. En aquesta funció es reprén l’assumpte, i es posa en peu una funció que barreja el diví i l’humà, les passions i els odis, les infidelitats i els desitjos, les rialles i alguns sentiments amb el propòsit d’entretenir.

L’acció passa a Tebes, on Júpiter, enamorat d’Alcmena, aprofita l’absència del seu marit Amfitrió, que està a la guerra, per a prendre el seu aspecte físic, gitar-se amb ella i deixar-la embarassada; l’acompanya Mercuri amb l’aparença de Sòsia, l’esclau d’Amfitrió. En tornar de la guerra, els autèntics Amfitrió i Sòsia tornen i es provoca un caos en el qual ningú sap qui és cadascú.

A més, aquests dies completa la programació de ‘Sagunt a Escena’, dins l”Off Romà’, la producció ‘La ciudad de escarcha’ de Crit Companyia de Teatre. Es tracta d’una emotiva adaptació de la novel·la ‘Entre visillos’ de Carmen Martín Gaite, amb un viatge al passat per a qüestionar el present i descobrir que, moltes vegades, els nostres desitjos no es corresponen amb el que el món espera de nosaltres. L’obra es representa aquest dissabte 22 d’agost a les 20 hores a la Casa de la Cultura del Port de Sagunt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + nou =