25n
25N
25N

Anamaría Tudorica: "Quan vaig traure la meua primera caricatura digital vaig saber el que volia"

L’artista gràfica va acabar dissenyant vinyetes quasi per casualitat

Anamaría Tudorica va entrar en el món de la caricatura i la vinyeta quasi per casualitat. Esta artista va començar fa més de deu anys en el món de l’art quan va entrar a estudiar-ho en l’institut de Belles arts en Rumania Galati. No obstant això, diversos treballs digitals i una certa curiositat pel món de la caricatura li van fer descobrir una de les seues passions.

“Porte aproximadament sis anys com a artista gràfica digital, com a artista en general més de 10 anys”, explicava Anamaría qui afegia sobre la seua formació que “en 2007 vaig entrar a estudiar en l’institut de Belles arts a Rumania Galati. Allí vaig aprendre diverses tècniques de com fer art tradicional (escultura, fotografia, pintura, gràfica…). En 2010 vaig aprovar en la Universitat Nacional de Belles arts Bucharest on vaig estar en el departament de Gràfica Digital i Tradicional. Després vaig arribar a València per a estudiar els últims anys del Màster en la Universitat Politècnica amb el perfil en maneig digital, maneig de càmeres de vídeo, fotografia, processos d’imatges tècniques i direcció en la fotografia”.

Anamaría és una enamorada de l’art, per este motiu va bolcar la seua formació i professió a este món. No obstant això, arribar a les caricatures va ser un poc més casual. El fet d’haver de fer treballats digitals en els seus últims anys d’estudi i de la seua curiositat pel món de la caricatura va ser el que li va fer descobrir una passió. “Sempre he tingut curiositat pel món de la caricatura i, en els últims anys de la llicenciatura, vaig haver de lliurar molts temes digitals. Vaig començar a provar diferents dibuixos i retrats amb el meu tablet i, encara que al principi no m’agradava molt, quan vaig traure la meua primera caricatura digital va ser genial, em vaig enamorar d’esta tècnica”, comenta l’artista.

Des d’eixe moment en el qual el digital es va convertir en paper i va enamorar a Anamaría, no ha parat de treballar en açò, col·laboracions, esdeveniments, concursos… fan que esta artista no pare d’aprendre i formar-se en un món que s’ha convertit en la seua passió, en la seua professió.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 5 =