25n
25N
25N

Les anàlisis de les aigües a Cullera revelen una «molt baixa» incidència del virus

Les anàlisis de les aigües a Cullera revelen una «molt baixa» incidència del virus
19/08/2020 -

Les anàlisis en les aigües residuals de Cullera han revelat una «molt baixa» incidència del coronavirus a la ciutat. L’Ajuntament, mitjançant un laboratori homologat, ha realitzat proves tant en el nucli urbà com en les zones residencials de les seues platges amb la finalitat de certificar si existeix presència de la Covid-19 en les seues aigües.

Tal com informen els tècnics encarregats d’analitzar aquestes mostres es tracta d’uns excel·lents resultats, ja que en el nucli urbà no s’ha registrat presència de coronavirus i en la zona més residencial la concentració ha sigut molt lleu.

Aquestes anàlisis tracten de detectar la possible presència d’unitats de virus en les aigües residuals de la localitat i, tal com han demostrat, a Cullera a penes existeixen.

Prevenció

Així doncs, les mostres recollides demostren que les polítiques de contenció i prevenció que porta desenvolupant l’administració local estan funcionant.

Entre altres, l’Ajuntament de Cullera es va avançar en la implantació d’algunes mesures com la recomanació de l’ús de la mascareta al marge de poder mantenir la distància social mínima o l’ús de drons de vigilància per a controlar les seues platges.

Mesures que han aconseguit que el municipi siga un dels més segurs de tot el litoral espanyol.

És per això que el consistori continuarà aplicant les mesures necessàries i insisteix en la necessitat de no abaixar la guàrdia per a evitar qualsevol possible propagació a la ciutat, ja que l’èxit per a lluitar contra el virus depén de la responsabilitat individual de tots i cadascun de nosaltres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × quatre =

museo prehistoria