caixa popular

Ana María Castro serà exaltada com a musa de la Música 2017

Torrent acull la patinada popular, una activitat divertida i molt amena amb un circuit pels carrers de la ciutat

Ana María Castro serà exaltada com a musa de la Música 2017
08/06/2017 -

Este cap de setmana, la musa de la Música viurà l’exaltació, un dels grans moments del seu regnat. L’Auditori acollirà este acte on Ana María Castro, acompanyada de les seues dames Marta Moreno García i Elisabeth Wendy Bernal Castro, serà exaltada com a musa per a l’exercici 2017, i que estarà amenitzat per un concert a càrrec de la Unió Musical a les 12.00 h.

La jornada de diumenge arranca amb una patinada popular pels carrers de Torrent. L’activitat s’iniciarà a la plaça de la Unió Musical, on tots els veïns i veïnes es reuniran per a gaudir d’este esport que està tan de moda entre la joventut.

L’associació ARTIC organitza el concurs de teatre amb la representació de l’obra Lo juro por mis muertos. Dissabte a les 22.30 hores a la sala d’actes de l’Ajuntament. Eixa nit, a la porta de l’Ajuntament, també es celebrarà la nit d’albades en honor al Corpus Christi.

L’Hort de Trénor s’encarrega de les activitats infantils amb el taller “Els pardals de l’Hort”. La jornada s’iniciarà amb una passejada pel parc per tal d’escoltar el cant dels pardalets i observar els arbres. Tot seguit, es confeccionarà un mòbil amb pardals de cartolina de tots els colors. A partir de les 11.00 h.

El matí de dissabte, el Centre Ambiental del Vedat celebra el Dia del Medi Ambient amb un gran nombre d’activitats gratuïtes. A més, diumenge a les 11.30 h es podrà fer un taller, i a les 12.30 h hi haurà un contacontes per a tota la família, on es podran descobrir les espècies del samaruc i del fartet, i quins problemes tenen.

La vesprada de diumenge, l’agenda està plena d’actes religiosos amb les processons de la falla Segon Tram, la de Sant Antoni de Pàdua i la de Sant Gregori. La primera començarà a les 19.00 h amb una missa a la plaça de la Llibertat i, en acabant, tindrà lloc la processó. La segona, a les 20.30 h en la parròquia de Montsió. I l’ultima, que es celebra dissabte a les 19.30 h, és la missa i processó en honor a Sant Gregori, que acabarà amb un vi d’honor.

Els animals tenen una cita en l’exhibició canina que organitza la Societat Canina de València al Parc Central. I dissabte, el pavelló del Vedat acull la celebració del Dia del Club NB Torrent amb una entrega de trofeus.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 4 =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris