25n
25N
25N

Ana Barceló serà la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública

Prendrà possessió del càrrec demà pel matí

Ana Barceló serà la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública
07/06/2018 -

Ana Barceló Chico serà la pròxima consellera de Sanitat Universal i Salut Pública. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha signat el seu nomenament, que es publicarà en una edició extraordinària del Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) en la nit d’aquest dijous. D’aquesta manera, substituirà a Carmen Montón, que ha sigut nomenada ministra de Sanitat en el Govern d’Espanya presidit per Pedro Sánchez.

La presa de possessió se celebrarà aquest divendres a les 8.30 hores en el Palau de la Generalitat, prèviament a la reunió del Ple del Consell.

Llicenciada en Dret, va ser alcaldessa de Sax (Alacant) entre 2003 i 2007 i entre 2009 i 2011. Precisament la seua procedència alacantina ha jugat un punt al seu favor respecte a altres noms que es barrejaven en Presidència com poguera ser el de Carmen Martínez, actual vicepresidenta de la Taula del parlament autonòmic.

Davant els dubtes que existien sobre si el president podria escometre una remodelació més gran dins del Consell, aquest nomenament certifica que no serà així. El desig en el Palau era mantindre la primera fila del Govern valencià intacta fins als comicis de 2019, però la marxa de Montón a l’Executiu nacional ha forçat el canvi. Un canvi que, per a mantenir la paritat dins del Consell, havia de ser dona.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + deu =

torrent