caixa popular

Gaudeix dels Amstel Espolín Days fins al 19 de març

Tallers, moda i música t’esperen en l’espai Amstel Art del Veles e Vents

Gaudeix dels Amstel Espolín Days fins al 19 de març
17/03/2017 -

Fins al pròxim 19 de març, l’espai Amstel Art, situat en l’edifici Veles e Vents de la Marina, acull els Espolín Days. Una iniciativa que pretén difondre la tradició sedera de la nostra terra, així com donar a conéixer el procés tan minuciós de l’espolí.

D’aquesta manera, l’empresa Amstel ha organitzat tres tallers, que tenen com a objectiu ensenyar i difondre una de les icones de les Falles de València: L’espolí. En aquest sentit, el taller ‘Amstel Espolín Live‘ barrejarà la floristeria i la botànica amb la seda, perquè els assistents puguen aprendre a reproduir alguns dels dissenys de l’espolí amb flors naturals.

D’altra banda, amb el ‘Amstel Espolín Paper‘ s’utilitzarà la tècnica de l’origami per a ensenyar com substituir la tela per fulles estampades. I per si això fóra poc, l’art urbà també té un buit en aquests tallers amb el ‘Amstel Espolín Graffiti‘, en el qual es crearà un gran espolí utilitzant el spray.

No obstant això, açò no acaba ací. I és que durant aquests dies de Falles, si t’acostes al Amstel Art, gaudiràs tant de la bona música, com d’una exposició innovadora, que ha rebut el nom de ‘Amstel Espolín Collection‘.

Amb aquesta iniciativa descobriràs productes actuals creats amb aquesta tradicional tela fallera, com unes sabatilles dissenyades per Lola Cruz, un altaveu personalitzat realitzat per Héctor Serrano o una gorra i una jaqueta bomber dissenyada per Siemprevivas, entre altres. En definitiva, una àmplia varietat de productes extraordinaris que podran ser teus entrant en tejiendolasfallas.amstel.es.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC