25n
25N
25N

S'amplia el servei de la L3 la nit del divendres al dissabte per les Disfresses de Rafelbunyol

S'amplia el servei de la L3 la nit del divendres al dissabte per les Disfresses de Rafelbunyol
04/09/2019 -

La Generalitat ha decidit ampliar el servei de la Línia 3 de Metrovalencia (Rafelbunyol-Aeroport) durant tota la nit del divendres 6 fins a enllaçar amb les circulacions ordinàries de primera hora del dissabte 7 amb motiu de la celebració del Ball de Disfresses de Rafelbunyol, conegut popularment com el Carnestoltes, en el qual es produeixen multitud de desplaçaments.

Segons ha informat la Generalitat en un comunicat, la resta de línies de metro i tramvia donaran mobilitat a les persones usuàries fins a prop de les 3.00 hores, gràcies al servei nocturn ‘A la Lluna de Metrovalencia’, que funciona els divendres, dissabtes i vespres de festius.

El servei especial previst en la Línia 3, que comptarà amb vint circulacions extraordinàries entre tots dos sentits i que complementa el servei nocturn de cap de setmana, concentra un major nombre de trens durant tota la nit en el tram comprés entre les estacions de Rafelbunyol i Avinguda del Cid.

A més dels serveis habituals, el primer tren de reforç des d’Aeroport passarà per Àngel Guimerà a les 21.31 hores i arribarà a Rafelbunyol a les 22.08 hores. L’últim en aqueixa direcció passarà per Àngel Guimerà a les 00.06 hores i finalitzarà el seu recorregut a Rafelbunyol a les 00.43 hores.

En el sentit invers, el primer dels trens especials eixirà de Rafelbunyol a les 21.42 hores i passarà per Àngel Guimerà a les 22.18. L’últim metro de reforç iniciarà el seu recorregut des de Rafelbunyol a les 7.10 hores, amb pas per Àngel Guimerà a les 7.46. Per part seua, els serveis regulars dels dies verds, com correspon a una jornada de dissabte, començaran en la franja horària de les 6 hores.

Les principals estacions subterrànies, entre Alboraia Peris Aragó i Avinguda del Cid, i de superfície de la Línia 3 de Metrovalencia romandran obertes durant la nit del divendres i el dissabte de matinada. Davant la prevista “massiva afluència” de passatgers, es reforçarà el personal de seguretat amb vigilants i de supervisió per a evitar qualsevol tipus d’incident que puga produir-se.

FGV ha mantingut diferents reunions amb l’Ajuntament de Rafelbunyol, Guàrdia Civil, Policia de la Generalitat i la Policia Local d’aquesta mateixa localitat per a desplegar tal dispositiu de seguretat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − set =

Informacion coronavirus