25n
25N
25N

La vaga de Metrovalencia s'amplia fins al 31 de març

Aquesta vaga convocada per Intersindical Valenciana afectarà especialment el servei de metro nocturn

EP

La vaga de Metrovalencia s'amplia fins al 31 de març
18/01/2019 -

Continuen les vagues en Metrovalencia. El Sindicat Ferroviari-Intersindical Valenciana ja ha anunciat que allargarà la vaga de metro a València fins a finals de març davant “la falta de negociació i el menyspreu cap a Intersindical tant de la direcció de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), com del Govern valencià, en deixar-la al marge de les negociacions que sí que estan mantenint amb altres forces sindicals, malgrat ser la primera convocant dels aturs parcials”.

D’aquesta manera, aquest divendres s’ha presentat, en el registre general de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, el nou calendari de vaga de metro, que allarga els aturs parcials fins al 31 de març. El servei de metro nocturn serà un dels més perjudicats, ja que els aturs es concentraran en els divendres, caps de setmana, vespres de festius i festius en franges d’horari nocturn.

Intersindical Valenciana recorda que “al llarg d’aquests mesos han intentat arribar a acords amb la resta de forces sindicals quant a horaris i dates per a les mobilitzacions, però d’alguns encara estan esperant resposta”. De fet, UGT, CCOO, SIF i SCF, malgrat la reunió que han mantingut amb els responsables d’FGV i la Conselleria, han decidit continuar mantenint els aturs, que estan previstos fins al 29 de gener.

Horari complet vaga Metrovalencia gener 2019

Intersindical va més enllà, i estén la vaga de Metrovalencia fins a finals de març. Una decisió que afectarà el servei de metro durant les Falles, dies en què el nombre d’usuaris del transport públic augmenta considerablement.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + setze =

Valencia activa
bombers
bombers
Valencia activa